Sade ropisee tunnelmallisesti peltikattoon, koti on siivottu, muutama kynttilä on sytytetty ja maljakossa uudet pulleat pionit. Iltalukemisena minulla on tänään ilmestynyt Kotiblogit- lehti jossa myös minun blogini on mukana, löydätte Sommarbackan puutarhaosiosta. Lehdessä on mukana monta ihanaa blogia ja lehti sisältää runsaasti kesätunnelmaa. 
Mukavaa iltaa!
————
Regnet smattrar mysigt mot rutan, huset är städat, några ljus brinner och i vasen står nya pioner.. Som kvällsläsning denna regniga kväll har jag det nya numret av Kotiblogit- tidningen som utkommit idag och i vilken också min blogg är med. Ni hittar Sommarbacka på trädgårdssidorna. Många fina bloggar är med och tidningen är fylld med härlig sommarinspiration.
Ha en skön kväll!

2 Comments on “MUKANA KOTIBLOGIT-LEHDESSÄ | MED I KOTIBLOGIT-TIDNINGEN

  1. Onnea vielä uudestaan! <3 Tämä oli tosi hieno juttu 🙂 Tuli omat muistot mieleen, pari kesää sitten samassa lehdessä 🙂 Upeita kuvia! <3

  2. Kaunis kiitos <3 Voi ihanaa, sinäkin olet ollut mukana, on kyllä aika jännää nähdä oma koti/kuvat lehdessä 🙂 Kaunista viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.