..paistaa aurinko ♥
Päivä alkoi vesisateella mutta iltapäiväksi sade väistyi ja pilvipeite repesi upeaan auringonpaisteeseen. Aloitimme aamupäivän tyttären kanssa leipoen ja iltapäiväksi saimmekin kattaa mehukestit ulos terassille. Nämä ovat juuri niitä elämän tärkeimpiä hetkiä, paljon ei tarvita saadakseen sen ihanan kesätunnelman.
————
..kommer sol ♥
Dagen började med regn men till eftermiddagen hade regnet dragit förbi och molntäcket sprack upp till vackert solsken. Vi började dagen med att baka och till eftermiddagen fick vi duka upp till saftkalas på terassen. Det här är de små och mest betydelsefulla stunderna i livet, mycket behövs inte för att få den där sköna sommarkänslan.

Olen luonteeltani todella kova murehtimaan ja huolehtimaan asioista, usein sellaisista joihin ei kuitenkaan voi mitenkään vaikuttaa. Yritän oppia nauttimaan tästä hetkestä ja etenkin elämään tässä hetkessä, sillä elämä on tässä ja nyt ja se riittää, vähän kuten Juha Tapiokin laulaa.
————
Brukar ofta oroa mig och fundera på saker, ofta sådana saker man ändå inte själv kan påverka så jag försöker lära mig att mer och mer leva i nuet. Livet är här och nu, just den här stunden.

Juuri nyt on viikon paras päivä, eli perjantai ja meillä sitä juhlistetaan katkarapuvoileivillä, ehkä tilkalla kuplivaa ja sen päälle lämmin sauna. Viikonloppuna juhlistetaan veljentytön syntymäpäiviä ja  muuten vain nautimme kesäpäivistä, satoi tai paistoi, kesä on mielentila.
Kesäisen kaunista viikonloppua!
————
Just nu har vi veckans bästa dag, fredag, och det ska vi fira med räksmörgåsar, kanske ett glas bubbel och en varm, skön bastu på det. Under veckoslutet ska vi fira min brorsdotter som fyller år och förövrigt ska vi bara njuta av sommardagarna, oavsett om det regnar eller är sol. 
Önskar er ett somrigt och vackert veckoslut!

2 Comments on “SATEEN JÄLKEEN.. | EFTER REGN..

  1. Voi nam, tosca piirakkaa! 🙂 En ole pitkään pitkään aikaan tehnyt // syönyt. Yhteen aikaan se oli aivan vakio 🙂 Nams!

    Kaunista viikonloppua! <3

  2. En ollut minäkään moneen vuoteen tehnyt/syönyt, jostain vaan nyt iski inspis tehdä sitä pitkästä aikaa. Tunnelmallista iltaa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.