Aurinkoista aamupäivää, tästä näyttäisi tulevan kaunis kesäpäivä.
Kuten varmasti olen maininnut niin parasta kevät- ja kesäaamuissa on aamuaurinko joka paistaa keittiöön. Aurinko viipyy keittiössä melkein puoleen päivään asti, tämä oli tietoinen valinta talon paikkaa miettiessä ettei kuumin paiste osuisi keittiöön.
————
Solig förmiddag, det ser ut att bli en vacker sommardag.
Som jag redan säkert tidigare sagt så tycker jag det bästa under våren och sommaren är just morgonsolen i köket. Solen lyser in i köket fram till mitt på dagen ungefär och detta var ett eftertänkt val då vi bestämde platsen för huset så att det allra hetaste solgasset inte kommer in just i köket då man ändå ska laga mat där osv.

 Mustikat ovat aurinkoisilla paikoilla jo kypsyneet, tuore mustikka on mielestäni parasta. Suuntaan usein ennen aamupalaa ulos yöpaidassa poimimaan tuoreita mustikoita suoraan puuron, viilin tai jugurtin päälle. Tuollaiset asiat ovat niitä pieniä asioita jotka tekevät erityisen onnelliseksi ja kiitolliseksi. Ja se kun saa maljakkoon puutarhasta pelastettua muutamat pionit ja ruusut rankkasateelta, kuten aikaisemmin viikolla.
————
Blåbären är redan mogna på de soligaste ställena, färska blåbär smakar allra bäst tycker jag. Springer ofta ut innan frukosten för att plocka färska blåbär att ha på gröten, filen eller youghurten. Små saker som gör en extra lycklig och tacksam, liksom också det att kunna gå ut och plocka in en bukett pioner och rosor.

 Taidammekin lähteä tyttären kanssa pienelle pyöräretkelle poimimaan kukkia ja metsämansikoita sekä nauttimaan kesäpäivästä.
Nauttikaa tekin!
————
Tror vi ska ta oss ut på en cykeltur och plocka lite ängsblommor och smultron och njuta av sommardagen. 
Njut ni också!

4 Comments on “KESÄAAMU KEITTIÖSSÄ | SOMMARMORGON I KÖKET

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.