Sää on ollut viikonlopun aikana hyvin vaihteleva, välillä on satanut, sitten taas paistanut ja välillä on ukkonenkin jyrähdellyt jossain kaukana. Luvassa yhtä vaihtelevia kuvia meidän viikonlopustamme joka on tuntunut hyvin pitkältä ja rentouttavalta vaikka olemme ehtineet yhtä sun toista.
————
Vädret har varit väldigt ombytligt under veckoslutet, ibland har det regnat, sen igen solsken och någonstans långt borta har åskan bullrat. Här kommer minst lika ombytliga bilder ifrån vårat veckoslut som har känts härligt långt även om vi hunnit med en hel del.

 Olen ehtinyt kotiuttaa muutaman uuden ruusun puutarhamyymälän alennusmyynnistä sekä ensimmäisen kärhön, saa nähdä miten se pärjää, kaunis se on ainakin juuri nyt. Viime kesänä perustettu kukkapenkki on todellakin villi ja hieman räjähtäneen näköinen, mutta tykkään siitä, se on jotenkin niin sympaattisen oloinen. Päivänkakkarat ovat kiitollisia kukkioita sekä kukkapenkissä että maljakossa, nuo maljakossa olevat ovat olleet kesähuoneessa juhannuksesta asti.
Aloitin pitkästä aikaa taas kirjan, luen aivan liian vähän ja siinä asiassa haluaisin parantua sillä lukeminen on todella rentouttavaa (jos on hyvä kirja tietysti). Metsämansikoita ja mustikoita on runsaasti tänä vuonna ja mustikat ovat todella isoja ja hyvän makuisia.
————
Jag har hunnit komma hem med några nya rosor och en klematis från rean på trädgårdshandeln. Min första klematis så det återstår att se hur den klarar sig, fin är den nu åtminstone. Blomrabatten som vi gjorde förra sommaren är ganska vild, men jag gillar det, tycker den är så sympatisk på något vis. Prästkragen är en tacksam blomma både i rabatten och i vasen, har haft samma prästkrage i vasen ända sedan midsommaren.
Så har jag hunnit börja på en bok också, läser alldeles för litet, eller det är en sak jag skulle vilja bli bättre på för det är ju så avkopplande att läsa (förutsatt att man har en bra bok förstås). Det finns gott om smultron och blåbär i år och blåbären är stora och väldigt goda. I år ska vi plocka massor så man har i vinter sen.

 Mies kävi sienimetsässä ja tuli kotiin upean kanttarellisaaliin kanssa josta tehtiin herkullista sienikeittoa ja jälkkäriksi mies loihti jonkun ihanan mustikkajutun. En yhtään pistä pahakseen että mies jäi nyt kesälomalle 😉 Ja on hän ehtinyt jo rakentaa vaimolleen yhden pienen jutunkin jota toivottavasti pääsen huomenna kuvaamaan tänne blogiinkin, jos ei vaan sada.
Tämän lisäksi olemme ehtineet käydä kesäretkellä kahvilassa ja meillä oli myös tytön serkku yökylässä. Huoneesta kuului hiljaista kuiskimista vielä puolen yön aikaa eilen joten nyt olemme kohta jo valmiina nukkumaan sillä väsy alkaa jo hieman painaa, etenkin nyt iltalenkin ja suihkun jälkeen.
Mukavaa alkavaa viikkoa ja ihanaa lomaa kaikille lomalaisille!
————
Mannen var en sväng till svampskogen och kom hem med fina kanttareller som vi kokade en god soppa på. Till efterrätt hade mannen gjort någon härlig blåbärsgrej, så gott och jag är lyckligt lottad eftersom mannen gick på semester nu 😉 Och så har han hunnit bygga en liten sak till sin hustru redan också, som jag hoppas kunna fota imorgon om vädret tillåter.
Utöver allt det här har vi hunnit med en liten sommarutflykt till ett café och så har dotterns kusin varit här övernatten också. Det hördes fnitter och viskningar ifrån rummet ännu vid midnatt så nu är vi nog snart redo för sängen här då man börjar känna sig rätt trött nu efter en kvällspromenad och en varm dusch.
Ha en fin start på veckan och skön semester till alla semesterfirare!

6 Comments on “LAISKAT KESÄPÄIVÄT | LATA SOMMARDAGAR

  1. I h a s t u s kesäpäivä <3 ihania tunnelmia viikonlopulta :) näitä kelpaa muistella pitkään :)

    Täällä siskon lasten kanssa samaisia marja nauhoja tehtiin tänään 🙂

  2. Noista ihanista kuvistasi välittyy tuollaisten pysähtyneiden kesäpäivien tunnelma. Sellainen hetki, jolloin vain kärpänen surisee ikkunassa, eikä muuta. Mansikoita heinänkorressa, täytyykin tänään mennä lapsenlapsen kanssa etsimään, löytyisikö jotakin korteen pujoitettavaa.
    Meillä vielä pitäisi jaksaa kaksi viikkoa töissä ja sitten on kaksi ihanaa lomaviikkoa tiedossa.
    Tunnelmallisia kesäpäiviä! T.Myrskyluodon Maija

  3. Kiitos <3 Ihana kuulla että kuvista välittyy juuri se tunnelma <3 Täällä on paljon metsämansikoita ja mustikat ovat todella hienoja tänä vuonna. Ihania kesäpäiviä sinne lomaa odotellessa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.