Vihdoinkin minulla on puutarhassa istutuspöytä jonka äärellä voin askarrella kukkakimppuja ja tehdä istutuksia. Olen kaivannut tätä kauan ja yleensä olen vaan maan tasalla levittänyt mullat ruukkuihin mutta nyt ei enää tarvitse kykkiä.
————
Äntligen har jag ett planteringsbord i trädgården där jag kan pyssla med mina blombuketter och planteringar. Har redan en längre tid saknat just ett sådant här pysselbord och har oftast bara brett ut myllan och alla krukor kring gräsmattan, men nu kan jag i fortsättningen alltså pyssla vid mitt eget lilla bord.

 Leikkimökistä puretun kiinteän penkin kansi hyödynnettiin tähän pöytälevyksi ja mies nikkaroi siihen kivat jalat ja maalasi kaiken valkoiseksi. En tiedä onko valkoinen ja hieman röpelöinen pinta paras mahdollinen istutuspöydässä jossa sotkua syntyy mutta mielestäni monesta asiasta tulee käytössä ajan kanssa jopa paljon kauniimpia kun vähän kulumaa ja sotkua syntyy. Ja aina voi maalata uudelleen ja vaikka hioakin jos siltä tuntuu.
————
Bordskivan är gjord av locket som blev över från den platsbyggda bänken som vi tidigare hade i lekstugan. Mannen byggde benen och målade allting vitt. Vet inte om vitt är den mest praktiska färgen på ett planteringsbord med lite skrovlig yta, men jag tycker att ofta blir många saker vackrare då de slits och lite smutsas ner så jag tror det blir bra det här i alla fall. Och alltid kan man ju måla och slipa om man så tycker.

 Aurinkoista tiistaita ♥
————
Solig tisdag ♥

2 Comments on “ISTUTUSPÖYTÄ | PLANTERINGSBORD

  1. Tuo on i h a n a <3 ja niin sinulle tehty 🙂 tosi ihastus, varmasti tuo moneen päivään iloa <3 olen ihan samaa mieltä että elämä antaa parhaat jäljet <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.