Tänä aamuna oli ilo herätä aurinkoiseen kesäaamuun pitkästä aikaa. Otin kahvimukin käteen ja kävelin läpi kostean nurmikon avaamaan kasvihuoneen ovet. Aika nopeasti oli myös haettava kamera jotta sain ikuistettua kasvihuoneen kylpemässä aamuauringossa. Kesäaamuissa, etenkin niissä aurinkoisissa, on oma tunnelmansa. Kaikki tuoksut, yökosteuden kastama nurmikko ja pörriäiset jotka ovat heränneet uuteen ahkeraan päivään.
————

Så härligt det var att vakna up till solsken denna morgon. Tog med mig min kaffekopp och gick genom det daggstänkta gräset för att öppna dörrarna till växthuset. Ganska snart fick jag hämta kameran också så att jag fick några bilder på växthuset när det badar i morgonsolen. Det är något alldeles speciellt med sommarmorgnar, framförallt de soliga. Alla dofter, daggstänkt gräs och alla humlor och andra insekter som vaknat till en ny flitig dag.

 Kasvihuoneessa on myös jotain uutta, jälleen yksi miehen nikkaroima pöytä. Aivan ihana jos minulta kysytään ja rakkaudella tehty aikoinaan tontiltamme kaadetuista puista. Yhdestä isosta männystä sai sahautettua oikein kunnon paksua lankkua josta nyt siis tehtiin pöydän kansi. Pöytä on toistaiseksi täysin käsittelemätön ja olen aivan ihastunut tuohon puunsävyyn. 
————

I växthuset finns det något nytt, nämligen ett till bord som mannen snickrat. Jätte fint om man frågar mig och gjort med kärlek av virke från träden som fällts på tomten i tiden. En tall var så stor att man fick rejäla plankor som vi nu byggt borsskivan utav. Bordet är tillsvidare totalt obehandlat och jag älskar den där naturliga nyansen.

Kasvihuone uudistui kivasti täysin nollabudjetilla mikä on aina kaikista parasta mielestäni. Sivuille jää riittävästi tilaa kulkea ja tykkään itse asiassa paljon siitä ettei kaikki kalusteet kierrä pitkin seiniä. 
Mukavaa päivän jatkoa, nauttikaa kesäkeleistä!
————
Så blev det litet förnyat i växthuset och med nollbudjet, vilket är det allra bästa tycker jag. Tycker också det är trevligt nu då inte alla möbler löper längs med väggarna och runt omkring finns det ändå tillräckligt med utrymme att röra sig.
Trevlig fortsättning på dagen, njut av sommarvädret!

10 Comments on “KURKISTUS KASVIHUONEESEEN | EN TITT IN I VÄXTHUSET

 1. Jaksan aina ihastella näitä kasvihuone kuvia! 🙂 <3 Ovat kyllä niin k a u n i i t a ja tunnelmallisia :-) Tuolla varmasti viettää kesällä yhden jos toisenkin ihanan päiväkahvi tms. ruokahetkenkin :-) Aivan loistavia tunnelmia :-)

  Nyt se kesä taas oikein alkoi 🙂 Täällä mökilläkin on nyt ihana bloggailla omenapuun varjossa 🙂 Kesän ihania hetkiä 🙂

  Kaunista kesä viikon jatkoa sinulle! <3

 2. Kiitos <3 Kyllä tuolla usein tulee istuttua ja joka päivä on vähintään käytävä katsomassa miltä siellä näyttää kasvien osalta 🙂 Ihanalta kuulostaa bloggailu omenapuun alla, näitä päivä on ihana muistella sitten talvella <3 Kaunista loman jatkoa sinne <3

 3. Kasvihuone on niin ihana, minäkin saan nyt oman kasvihuoneen.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

 4. Pingback: 23 Stunning Sunroom Decorating Ideas – Top Reveal

 5. Pingback: 30 VERANDE PER IL WEEKEND - Design Therapy

 6. Pingback: 16 Sunroom Decor Ideas – LIFOLOP

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.