Eilen vietimme ihanan päivän Porvoon kauniissa saaristossa. Iskä vei meidät veneilemään ja Äggskäriin nauttimaan kesäisestä päivästä. Vaikka asumme saaristossa emme kovin usein ole merellä tai veneilemässä. Itse emme miehen kanssa ymmärrä veneilemisestä tai merellä liikkumisesta yhtään mitään joten on parempi että pysyttelemme kuivalla maalla.

Vanhempieni veneellä, iskän luotsaamana voi huoletta keskittyä maisemien ihailuun. Mereen ja saariston maisemiin kun ei varmasti koskaan voi kyllästyä. Isäni on kasvanut merellä ja tuntee kaikki paikat, kivet ja kalliot, en voi kun ihailla hänen osaamistaan ja tietämystään.

Äggskär on saari Porvoon ulkosaaristossa joka on kaupungin omistuksessa. Saari on suosittu veneilijöiden virkistysalue. Saarella on useampi paikka jossa voi sytyttää nuotion ja lisäksi siellä on upeat kalliot sekä vanha luotsiasema. Täällä vierähti melkein koko päivä mukavassa seurassa kauniita maisemia ihaillen, ulapalle voisi tuijotella vaikka kuinka kauan. Grillattiin makkaraa, juotiin kahvit ja rohkeimmat uskaltautuivat jopa uimaankin. Kiitos kaikille mukana olleille ihanasta kesäpäivästä, tämä päivä jää muistoihin ja säilömme sen sydämiimme ♥

————

Igår spenderade vi dagen ute i Borgås vackra skärgård. Pappa tog oss ut på en båttur till Äggskär för att njuta av en skön sommardag. Även om vi bor i skärgården blir det sällan att åka ut med båt. Jag och mannen är inga sjöfolk, kan inget om sjöfart så det är bäst vi håller oss på torra land.

Däremot är vi trygga i mina föräldrars båt, lotsad av pappa. Han har vuxit upp med havet och känner till alla kobbar och skär och vet allt, kan inte annat än beundra hans kunskap. Härligt att bara få titta på de vackra vyerna, hav och skärgård kan man väl aldrig tröttna på.

Äggskär är en ö i den yttre skärgården och ägs av Borgå stad. Ön är ett omtyckt rekreationsområde med flera grillplatser, vackra klippor och en gammal lotsstation. Man kunde ju sitta på de solvarma klippora hur länge som helst med blicken i horisonten. Vi grillade korv, drack kaffe och bara myste. Tack till alla som var med, en härlig dag att minnas och spara i hjärtat ♥

2 Comments on “TERVEISET SAARISTOSTA | HÄLSNINGAR FRÅN SKÄRGÅRDEN

  1. Kuinka k a u n i s postaus tarinaltaan että kuviltaan <3 aivan mahtavan päivän olette saaneet viettää :) yhdessä olo <3 niin tärkeää <3

    Mukavaa iltaa <3

  2. Päivä oli varmasti yksi kesän parhaimmista <3 Yhdessäolo on se tärkein ja kun mukana oli sukulaisia joita harvoin näkee niin oli vielä mukavampaa <3 Aurinkoista perjantaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.