Vihdoinkin ne ovat täällä, ne kauan kaivatut kesäillat jolloin on niin lämmintä että voi istua ulkona kunnes aurinko on laskenut tuonne metsän taakse. Istua omissa ajatuksissaan hiljaisuutta kuunnellen. Jossain kaukana kuuluu ainoastaan veneen perämoottorin ääni ja ympärillä surisee muutamat (hieman ärsyttävät) ampparit.
Nyt nautitaan ja tankataan valoa ja energiaa tulevaan syksyyn ja talveen.
———–
Äntligen är dom här, de efterlängtade sommarkvällarna då det är så varmt att man kan sitta ute ända tills solen försvinner ner bakom skogen. Sitta där ute i sina egna tankar, omgiven av tystnaden. Någonstans långt borta hör man motorbåtar och runt omkring en snurrar några (smått irriterande) getingar.
Nu njuter vi och tankar ljus och energi inför hösten och vintern.

2 Comments on “AURINGONLASKUN AIKAAN | VID SOLNEDGÅNGEN

  1. Upeat kesäillan tunnelmat <3 ihanaa :) näissä on tunnelmaa :) vaikka täällä syksy ihmisenä huomaan ajatusten kääntyvän yhä useammin syksyyn :)

    Ihanaa uutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.