Ainakin täällä meillä alkoi nyt illaksi satamaan, mutta se on itse asiassa oikein tunnelmallista monen kauniin ja helteisen kesäpäivän jälkeen. Toki toivon että sade on vaan tilapäisesti käymässä ja että kohta taas saadaan nauttia auringonpaisteesta. Haluan että kesä jatkuu vielä pitkään.

————

Så blev det regn här till kvällen, men egentligen är det ganska mysigt efter flera varma och vackra sommardagar. Hoppas förstås att regnet bara besöker oss tillfälligt och att de vackra och varma dagarna snart fortsätter igen. Vill ha sommar ännu länge.

 Viime viikon Helsinki-päivän aikana oli totta kai päästävä käymään minun lemppari sisustusliikkeessä Nougatissa. Mukaan tarttui muutama uusi Facet-kynttilälyhty täydentämään jo olemassa olevaa kokoelmaani. Kyllästynköhän näihin koskaan? Aluksi mietin että otanko tuota valkoista uutuusväriä ollenkaan sillä olin vähän epävarma miten kynttilänvalo siitä heijastuu. Onneksi ostin kuitenkin ihan viime tipassa nuo kaksi sillä yhtä kauniisti kynttilänvalo heijastuu niistäkin.

————

Då vi var till Helsingfors förra veckan besökte jag min favorit affär Nougat. Köpte några nya Facet- lyktor till min samling. Undrar om jag någonsin kommer att tröttna på dessa? Tänkte först låta bli att köpa av den vita, som är den allra nyaste färgen, eftersom jag var litet fundersam över hur ljusets sken kommer igenom. Som tur ändrade jag mig i sista stund och tog två vita i alla fall för de är precis lika fina som alla de andra.

Elokuu lähenee ja sen huomaa ainakin hämärtyvistä illoista ja siitä että saa alkaa kääntymään kukkakaupan puolelle kun haluaa kukkia. Nopeasti on kesä mennyt ja kohta alkaa taas kynttiläsesonki oikein toden teolla, mutta sitä ennen nautitaan vielä kesätunnelmasta, vaikkakin myös kynttilöiden kera.

Tunnelmallista iltaa!

————

Augusti närmar sig och det märker på att det börjar skymma om kvällarna och att man får börja vända sig till blomsterhandeln igen om man vill ha blommor. Fort har sommaren igen gått och snart har vi ljussäsongen här på allvar, men innan dess njuter vi av sommarstämningen. fast också med lite levande ljus om kvällarna.

Mysig kväll!

6 Comments on “SADE SAAPUI ILLAKSI | REGNET KOM TILL KVÄLLEN

  1. Kauniita illan tunnelmia <3 täälläkin on nautittu sade illasta eikä yhtään pahakseni laita jos vähä sataisi enemmänkin :) hiljalleen ajatukset kääntyvät itselle tärkeään vuodenaikaan syksyyn <3

    Tunnelmallista iltaa <3

  2. Kiitos <3 Itse en ole ihan vielä valmis luopumaan kesästä, mutta tiedän että kyllä nautin sitten aivan varmasti syksystäkin kun sen aika on. Ihanaa heinäkuun viimeistä viikonloppua <3

  3. Kauniita tunnelmallisia kuvia <3 nuo tinek kynttiläkipot on minunkin suosikkeja, haluaisin muutaman lisää mutta en ole vielä raaskinut tilata 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.