Viime päivien lämpimät ja aurinkoiset ilmat ovat hellineet myös ruusuja sillä ne ovat nyt puhjenneet kukkaan. Eikä ole mitään sen parempaa kun poimia muutama ruusun oksa sisälle maljakkoon. Rakastan näitä pieniä puutarhakimppuja, oli ne sitten mitä kukkia vaan melkein.
————
Nu blommar rosorna, också de har tyckt om värmen och solen vi fått njuta av de senaste dagarna. Finns nog inget bättre än att få plocka några små kvistar direkt från gården. Jag bara älskar dessa små trädgårdsbuketter.

 Iltaisin on mukava tulla sisälle kun koko päivän on viettänyt ulkona. Käpertyä suihkun jälkeen sohvalle hyvän kirjan kanssa. Olen jopa saanut yhden kirjan luettua kesän aikana ja toinen on jo aloitettu. 
————
Skönt att komma in om kvällen då man varit ute så gott som hela dagen. Krypa upp i soffan efter en uppfräschande dusch med en bra bok och bara mysa. Jag har redan läst en bok under sommaren och den andra är påbörjad.

Heinäkuun viimeinen viikonloppu on meillä sujunut rauhallisesti ja enimmäkseen ulkona. Olemme ehtineet muutamaan otteseen mustikkametsään tyttären kanssa, tai metsään ja metsään, omalle takapihalle. Ihana lämpö hellii edelleen ja istumme varmasti ulkona kunnes aurinko laskee.
Leppoisaa lauantai-iltaa!
————
Här har vi det lugt och skönt under den här allra sista helgen i juli. Är mest ute eftersom vi fortfarande blir bortskämda med sol och värme. Dottern och jag har hunnit några varv till blåbärsskogen också, eller skogen och skogen, det växer blåbär på bakgården så man behöver inte ta sig långt.
Skön lördagskväll!

4 Comments on “PIENET PUUTARHAKIMPUT | SMÅ TRÄDGÅRDSBUKETTER

  1. Kuinka k a u n i i t a nuo ovatkaan! <3 Ihana varmasti omasta puutarhasta poimia ja tehdä omanlaisia mieleisiä kimppuja! 🙂 Todella kaunista! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.