Elokuu on väistämättä täällä vaikka kuinka osa minusta haluaisi pitää kovasti kiinni kesästä edelleen. Toki elokuu lasketaan kesäkuukaudeksi mutta kyllä orastavan syksyn tuntee ja haistaa ilmasta, valosta ja varjoista sekä siitä että värit luonnossa muuttuvat syvemmiksi.

————

Augusti är oundvikligen här trots att en del av mig fortfarande vill hålla hårt i sommaren. Visst räknas augusti väl ännu som en sommarmånad men nog börjar man känna av den begynnande hösten i luften, i dofterna, i ljuset, i skuggorna och i det att färgerna i naturen blir djupare.

Vielä eilen aamulla olin aivan täysin sitä mieltä etten ole tippaakaan valmis luopumaan kesästä, mutta päivän aikana mieli pikkuhiljaa muuttui. Ehkä päivä viinimarjapensaissa ja ilta mehua keittäessä sai mieleni ohjelmoitumaan kohti syksyä. Ehkä osa minusta on sittenkin kohtapuolin valmis kypsyviin omeniin, omenapiirakkaan, kirpeisiin syysaamuihin ja hämärtyviin iltoihin. Mutta ei ihan vielä, sillä elokuulta toivon vielä paljon lämpimiä päiviä ja sitä kesäistä tunnelmaa.
Itselleni syksy on paljon tärkeämpi uuden alku kuin uusi vuosi ja tältä syksyltä toivon uusia tuulia joihinkin asioihin ja erityisesti rohkeutta uskoa unelmiin. Kaikista eniten odotan kuitenkin elokuulta sitä että minusta on tulossa kolmatta kertaa täti ja sitä hetkeä kun vihdoinkin saan tavata pienokaisen ♥
Ihanan lempeää elokuuta kaikille ♥
————
Ännu igår på morgonen var jag bestämt av den åsikten att jag inte är ett dugg redo att släppa sommaren. Under dagen började jag ändå ändra mig lite, kanske det berodde på en dag i vinbärsbuskarna och en kväll med saftkok. En del av mig kanske trots allt är redo för mogna äppel, äppelpaj, krispiga höstmorgnar och skymmande höstkvällar. Men inte riktigt än eftersom jag hoppas på många fina och varma augustidagar och att vi ännu får ha kvar den där sköna känslan av sommar.
För mig är hösten alltid en mycket viktigare nystart än nyår. Den här hösten hoppas jag på nya vindar i några olika saker och mod att tro på drömmar, att våga. Men mest av allt väntar jag nu i augusti på det då jag ska bli faster för tredje gången och på den stunden då jag får träffa den lilla för första gången ♥
Med önskan om en ljuv och vacker augusti ♥

2 Comments on “TERVETULOA ELOKUU | VÄLKOMMEN AUGUSTI

  1. Ihastuttavia kuvia ja innolla syksy ihmisenä luin tekstiä <3

    Ihanaa, tätinä olo on niin mukavaa 🙂 itse olen 6 lle täti ja tätiys on <3

    Mukavaa uutta kuuta <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.