Jos saisin valita ainoastaan yhden marjan niin se olisi ehdottamasti metsävadelma. Metsävadelma menee heittämällä jopa mansikoiden ohitse, se maku ja se tuoksu, voi että ♥ Niistä tulee myös rakas mummini aina mieleen, hänelle vadelmat taisivat (kuten kyllä kaikki marjat) olla yhtä rakkaita kuin minulle. Hän poimi aina valtavia määriä ja teki niistä hilloa.
————
Skulle jag behöva välja endast ett bär så skulle det nog definitivt vara skogshallon. Skogshallonen går alldeles skinande klart förbi till och med jordgubben. Smaken och doften i hallonen ♥ Kommer också alltid att tänka extra mycket på min kära mormor eftersom hallonen (liksom nog alla bär) säkert var lika viktiga för henne som dom är för mig. Hon plockade alltid mängder och gjorde sylt.

 Itse olen melkein naurettavan säästäväinen ja tarkka vadelmistani enkä millään raaskisi tehdä niistä hilloa vaikka tiedän että kuningatarhilloa ei juuri voita mikään muu hillo. Mummoni sanoi aina että vadelma kypsyy yhdessä yössä.
————
Själv är jag nästan lite löjligt noggrann och sparsam med mina hallon och vill inte just alls slösa dessa ljuveler till att göra sylt eller annat. Även om jag vet att drottingsylt är den godaste sylten som finns. Min mormor sa alltid att hallonen blir mogna under en natt.

 Mies on ollut niin kultainen ja ahkeroinut vadelmapuskissa nyt muutamana iltana ja tuossa kuvissa on tämän illan saalis joka nyt odottaa putsaajaansa, eli minua. Jos seuraavasta satsista sitten jo raaskisi keittää sitä kuningatarhilloa, nämä menevät siis pakkaseen sellaisenaan.
Onko teillä joku suosikki marjojen joukossa?
————
Mannen har varit så gullig att han varit i hallonskogen nu några kvällar och på bilden ser ni kvällens skörd som nu väntar på att bli putsad, så det blir min lilla kvällsyssla ikväll. Kanske jag skulle kunna tänka mig att koka lite drottningssylt på nästa skörd.
Har ni någon favorit bland bären?

4 Comments on “METSÄN KULTAA | SKOGENS GULD

  1. Jo, hallon är allra godast av de vilda bären…promenerade skogsvarvet just och stoppade många goda hallon i munnen..:) Ljuvliga bilder igen..<3

  2. Kyllä vadelma täälläkin voittaa kaikki muut marjat ehdottomasti <3 vaikka kaikki herkkua on niin vadelma on ylitse muiden <3 niitä olisikin mahtava saada pakkaseen lisäksi :)

    Aivan ihastuttavia kuvia <3

    Mukavaa päivää <3

  3. Tack Benita <3 Så roligt att din kommentar lyckades komma fram den här gången. Härligt att kunna plocka i sig färska bär då man är ute och promenerar. Ha en skön kväll <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.