Olen aamusta asti ollut sitä mieltä että tänään on perjantai mutta tänäänhän on siis vasta torstai. Ja sateinen sellainen, tai tätä kirjoittaessani taivas alkaa kirkastumaan joten ehkä sateet olivat tältä päivältä nyt tässä. Huomaan että paljon ei ole tullut sisällä kuvattua viime aikona ja siihen löytyy syynä se että kukaan ei pahemmin ole siivonnut täällä sisällä. Olemme keskittyneet nauttimaan kesästä ja olemaan mahdollisimman paljon ulkona, ehtii sitä siivoamaan sitten syksymmälläkin.
————
Har ända sedan morgonen tyckt att det är fredag idag fast det är ju bara torsdag. Och en regnig sådan, eller nu som bäst ser det ut att klarna upp litet där ute. Har inte blivit mycket bilder här inifrån på sistone och det beror nog mest på att ingen orkat städa värst ordentligt här inne då vi lagt all koncentration på att njuta av sommren utomhus, så mycket det bara går. Städa hinner man i höst sen.

Tänään iski kuitenkin valtava syksyinen olo, jopa siinä määrin että ensimmäistä kertaa tänä kesänä soin syksylle muutaman positiivisen ajatuksen. Pieni kaipuu lämpimiin torkkupeittoihin ja kynttilöihin nosti jo päätänsä. Itselleni iskee aina ihanan kesän jälkeen valtava pesänrakennusvietti, vai miksi sitä kutsuisi. Haluan siivota ja pestä kaiken mahdollisen ja mahdottoman sekä vähän sisustella muutenkin pitkän kesätauon jälkeen.
————
Idag har det varit höst i luften, till den grad att jag för första gången på hela sommaren gav hösten några postiva tankar. Nästan så att jag började sakna mjuka, fluffiga plädar och tända ljus. Får alltid en så stor lust att ”boa” till det här hemma efter en skön sommar. Jag vill städa, putsa och tvätta allt möjligt och omöjligt. Göra det extra fint och mysigt igen efter en lång sommarpaus.

Me lähdemme nyt ulos sillä aurinko paistaa kauniisti.
 Mukavaa torstai-iltaa!
————
Nu ska vi ut en sväng eftersom solen äntligen kommit fram.
Trevlig torsdagskväll!

4 Comments on “SE ON TORSTAI | DET ÄR TORSDAG

  1. Tästä sadepäivästä on nautittu täällä kovasti, kaapit on saaneet hyvän siivouksen ja nyt mieli hyvä 🙂 pieni iltalenkki piristi mukavasti iltaa 🙂

    Samainen vietti täällä iskenytja torkkupeittoja yms. Pesty kovasti 🙂

    Iloista iltaa <3

  2. Oi täälläkin on jo suotu muutama ajatus syksylle. Ilmat kun ovat olleet niin sateiset. Toivottavasti elokuu pitää vielä sisällään kauniita päiviä <3

  3. On se vaan niin että joka vuodenajassa on se oma hohtonsa ja aikansa kutakin, onnea asua maassa jossa on neljä vuodenaikaa <3 Mukavaa alkanutta arkea sinulle <3

  4. Toivon myös lämmintä ja kaunista elokuuta ja syksyä <3 Ihana kuitenkin jo pienesti tunnelmoida tulevaa syksyä sateisina päivinä 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.