No niin, nyt olisi luvassa vihdoin ja viimein paljon kyselty ja lupaamani mustikkapiirakan ohje. Alkuperäisen ohjeen löysin täältä .
————
Så där, nu är det äntligen dags för receptet på blåbärspajen som många frågat efter och som jag lovat dela här på bloggen. Ursprungliga receptet hittade jag här.
MUSTIKKAPIIRAKKA
Taikina:
150 g voita
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
3-3,5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
n. 5-6 dl tuoreita mustikoita
2,5 dl ranskan kermaa (creme fraiche)
1 kananmuna
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Lämmita uuni 175 asteeseen. Sekoita pohjataikinan kaikki ainekset keskenään ja painele taikina vuokaan (n. 22-24 cm). Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada täyte piirakkapohjan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 40-50 minuuttia. Anna piirakan hieman jäähtyä ennen tarjoilua.
Makoisaa perjantaita!
————
BLÅBÄRSPAJ
Pajdeg:
150 g smör
1 dl socker
1 tsk bakpulver
3-3,5 dl vetemjöl
Fyllning:
ca. 5-6 dl färska blåbär
2,5 dl creme fraiche
1 ägg
0,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
Värm upp ugnen till 175 grader. Rör ihop pajdegen och platta ut den i en form (ca. 22-24 cm). Blanda ihop alla ingredienserna i fyllningen och häll den över pajskalet. Grädda pajen i mitten av ugnen ca. 40-50 minuter. Låt pajen svalna litet innan servering.
God fredag!
Mä tykkään just tämmösistä piirakka ohjeista, tätä vois tehä.
Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa,
Tuo on varmasti todella hyvää 🙂 namskis 🙂
Täytyy ottaa ylös jos johonkin hyvään hetkeen pyöräyttäisi 🙂 meillä kun muuten ei kananmunaa voi käyttää 🙂
Ihanaa iltaa <3
Oi miten kaunis ja makoisan näköinen piirakka <3
Mukavaa viikonloppua!
Tämä on kyllä helppo ja hyvä ohje 🙂 Kaunista viikonloppua <3
Tämä on kyllä helppo ja hyvä ohje 🙂 Ai niin, teillä ei pystytty kananmunaa käyttämään. Tässä sitä ei varmaan oikein voi poiskaan jättää sillä silloin se ei sido tuota täytettä.
Mukavaa viikonloppua <3
Oli kyllä oikein maukas ja helppo tehdä 🙂 Mukavaa viikonloppua sinnekin <3