Pitkästä aikaa perjantai tuntuu perjantaille, koti on siivottu ja sänkyihin on pedattu puhtaan raikkaat lakanat. Aurinko paistaa ja saa ihmeitä aikaan, koko maailma näyttää jälleen paljon kirkkaammalta. Koko ihana viikonloppu on edessä ja säätiedotus lupailee kesäisiä lämpötiloja.
————
Det var länge sedan man haft den där riktiga fredagskänslan, då fredag känns som fredag och veckans bästa dag. Hemmet är städat och sängarna är renbäddade med fräscha lakan. Solen skiner och den gör underverk, hela världen känns så mycket ljusare igen. Hela härliga helgen ligger framför oss och väderprognosen utlovar sensommarvärme.

Puutarha tuottaa vielä näitä pieniä kimppuja jotka sopivasti mahtuvat pieneen hillopurkkiin. 
————
Trädgården levererar fortfarande av dessa ljuvliga små buketter som alldeles lagom får plats i en liten syltburk.

Jokavuotinen sisustusinspiraatio on kuitenkin herännyt eloon taas ja kaikkea kivaa tekisi kovasti mieli. Huomaan kaipaavani taas niitä lämpimiä sävyjä kuten puunväriä. Ihailen kuvissa kaikkea kulunutta, vanhan ajopuun tyylisiä pöytiä, enemmän lyhtyjä ja pehmeitä tekstiilejä. 
————
Den årliga inredningsinspirationen har igen vaknat till liv så här vid sensommaren och hösten. Drömmer om allt möjligt vackert och märker att jag igen saknar mer värme i form av träfärger. Beundrar på bilder vackra, slitna trämöbler, som ser ut som gammal drivved, mer lyktor och mjuka textilier. 
Suunnitelmissa viikonlopulle on mukavaa kotoilua ja ennen kaikkea nauttia kauniista loppukesän päivistä. Pyykinpesua sun muita kotiaskareita unohtamatta. Jotain herkullista ruokaa ja varmasti joku kiva jälkkäri omenasta. 
Aurinkoisen kaunista viikonloppua!
————
Planerna inför helgen är lugnt hemmamys och framförallt att njuta av de förhoppningsvis vackra sensommardagarna. För att inte glömma tvätt av byk och andra hemsysslor förstås. Någon god mat och antagligen något gott av äppel till efterrät.
Med önskan om en solig och vacker helg!

6 Comments on “OIKEA PERJANTAI | RIKTIG FREDAG

 1. Voi että puhtaisiin, raikkaisiin lakanoihin on niin hyvä nukahtaa. Valkoinen on kyllä kaunista, mutta välillä, varsinkin syksyn tullen siihen ehkä kaipaa lämpö.
  Hyvää viikonloppua!

 2. Ihania viikonlopun suunnitelmia ❤ siitä on hyvä aloittaa yhteistä aikaa ❤

  Tuo peitto on aivan ihana sängyn päädyssä ❤ onko se minkä merkkinen? 🙂
  Täällä on sama sisustuskuume herännyt… ❤

  Viikonlopun iloa!

 3. Oi, mikä ihana kesäinen viikonloppu saatiinkaan <3 Totta, varsinkin näin syksyä kohti kaipaa vähän enemmän lämpimiä sävyjä. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

 4. Ihana viikonloppu on ollut <3 Tuo peitto on Design By mallistoa ja tilasin sen keväällä Selected By Veera K - nettikaupasta :) Se on ihana <3

  Kaunista alkavaa viikkoa <3

 5. Kiitos <3 Tekisi mieli kaikkea kivaa sisustusrintamalla, mutta toisaalta on ihan hyvin näinkin. Haaveilla ja suunnitella saa onneksi kuitenkin aina 🙂 Aurinkoista sunnuntaita ja mukavaa uutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.