Tuoksuherneet ja ruusut pidentävät kesän tuntua kukkimalla ahkerasti edelleen. Tosin huomasin että tuoksuherneisiin on nyt iskenyt joku home tai mikä lie mutta olen iloinen niin kauan kuin ne jaksavat tehdä nuppuja. Tuoksuherneitä laitan jos mahdollista niin vielä enemmän ensi kesäksi.
————
Luktärterna och rosorna förlänger sommarkänslan med att blomma fortfarande. Dessvärre har luktärten fått någon form av mögel eller liknande nu, men jag är glad så länge den orkar göra knoppar och blomma. Nästa sommar får det blir ännu mer luktärter.

Viime päivinä inspiraatio on ollut vähän kadoksissa, mutta tänään tuntuu jo paljon mukavammalta ja kuviakin on taas tullut otettua vanhalla tutulla innolla ja ilolla. Välillä on kai hyvä suoda itselleen pieni tauko ja antaa aistien levätä voidakseen taas herätä uuteen kukoistukseen. Olen luonteeltani sellainen että kun johonkin ryhdyn niin teen sen täydellä sydämellä ja innostuneisuudella, enkä yleensä päästä itseäni helpolla. Olen aika vaativa itseäni kohtaan, mikä mielestäni on ihan hyvä asia kunhan vaan muistaa olla myös samassa suhteessa armollinen itseään kohtaan.
————
Hade tappat inspirationen i några dagar, men idag känns det igen mycket trevligare och jag har fotat med samma iver och inspiration som tidigare. Ibland är det bra att ta en liten paus och lyssna på sig själv en stund för att sedan igen blomstra upp med ny inspiration. Är en person som gör allt jag börjar med fullt ut och med hela hjärtat. Kräver ibland kanske lite för mycket av mig själv, vilket jag delvis tycker är helt bra bara man kommer ihåg att i samma mån också vara försonlig mot sig själv.

Aurinko laskee yhä aikaisemmin iltaisin joten on ihanaa taas sytyttää kynttilöitä ja pallovaloja. Rakastan syysiltoja, suihkun jälkeen villasukat jalkaan ja sohvalle muhkean viltin alle telkkaria katsomaan. Mukavaa kun taas alkaa telkkarissakin pyöriä muutakin kuin pelkkiä uusintoja.

Tunnelmallista iltaa ♥

————

Solen går ner tidigare och tidigare för varje kväll och det är så roligt att igen tända ljus och mysbelysningen om kvällarna. Älskar höstkvällar då man efter duschen får ta på yllesockor och krypa upp i soffan under en mjuk filt och titta på tv. Roligt när det igen också börjar komma annat på tv.n än oändliga repriser på gamla program.

Mysig kväll ♥

6 Comments on “VIELÄ NE KUKKIVAT | ÄNNU BLOMMAR DE

 1. Nuo Sinun kuvasi ovat aina niin utuisen suloisia, ihania ja voi mikä kimppu taas.
  Kyllä, tosiaan välillä ei inspiroidu mistään ja sitten taas tekisi mieli tarttua kaikkeen. Hyvä on välillä hengähtää!
  Syksy on niin tunnelmallista aikaa. Tykkään siitä, eikä edes räntäsade saa minua huonolle tuulelle.
  Tunnelmallista syksyn alkua 😊T.Maija (myrskyluodolle.blogspot.com)

 2. Jälleen upea kimppu <3 Meillä on yöpakkaset tainneet nujertaa loput kukkijat. Voi kun tuota tuoksuhernettä jaksaisi kokeilla ensi vuonna. Niin ihana! <3
  Mukavaa päivää! 🙂

 3. Tunnelma kuvissa on kyllä kertakaikkisen ihana ❤ näitä oli niin ihana katsella 🙂 tämä aika on kyllä aivan ihanaa ❤

 4. Ihana kiitos sinulle kauniista sanoistasi <3 Upean kaunis syyspäivä oli tänään, toivottavasti sinullakin <3 Mukavaa illan jatkoa <3

 5. Kaunis kiitos <3 Oi, teillä on jo ollut pakkasia, täällä ei vielä mutta on kai vaan ajan kysymys sekin. Tuoksuherneitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, itsekin laitan enemmän niitä ensi vuonna 🙂 Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.