Niin kauniista syysillasta saimme nauttia tänään, vieläkin ulkona tuntuu lämpimältä kun aurinko painuu parasta aikaa metsän taakse. Kuljin paljain jaloin kesäkengissä ilman takkia pitkin pihaa ja ikuistin muutamat kuvat alkusyksyisestä pihasta. Itikat tanssivat auringonsäteissä ja aurinko värjää jälleen kaiken kullanväriseksi pehmeällä paisteellaan.
———–
En sådan ljuvlig höstkväll vi fick njuta av idag, det känns fortfarande varmt ute när solen går ner bakom skogen som bäst. Gick omkring utan strumpor i sommarskorna och utan rock med kameran och tog några bilder på trädgården i sin en aning höstliga skrud. Små krypen dansar i solens sista strålar för dagen och solen färgar allting till guld med sitt mjuka gyllene sken.

Omenavarastot on jälleen täydennetty kun mies kävi hakemassa kassillisen iskänsä pihasta. Kaikki oman puun omenat olemme jo syöneet. Luumuja haluaisin kovasti myös, yksi pieni luumupuu meillä on mutta se ei ole vielä antanut yhtään satoa.
————
Äppelförrådet är igen påfyllt då mannen sökte en stor kasse med äppel ifrån sin pappas trädgård. Alla äppel som vi fick av vårt egna lilla träd har vi redan ätit upp. Längtar så efter plommon också, vi har ett litet plommonträd men det har ännu aldrig orkat ge någon skörd.

 Eilen ostin ensimmäiset syyskukkasetkin pihalle tai oikeastaan rappuselle. Löysin itselleni aivan uudenlaisen callunan tai kanervan, hauskat roikkuvat kukkaset siinä. Vielä ei ollut suurta valikoimaa syyskasveja enkä niitä ihan vielä enempää haluakaan niin kauan kuin suurin osa kesäkukista vielä kukkii.
Toivottavasti iltanne on mukava, huomiseen.
————
Köpte hem de första höstblommorna igår, tänkte ha dem på trappan. Hittade en så söt form av calluna eller ljung som jag aldrig sett förut, blommorna hänger så där gulligt på något vis. Ännu fanns det inte så stort utbud av höstblommor, men egentligen vill jag inte ännu ha mer av dem så länge sommarblommorna blommar så fint.
Hoppas ni har en skön kväll så ses vi imorgon igen.

8 Comments on “IHANA SYYSILTA | LJUVLIG HÖSTKVÄLL

  1. Mahtavia alku syksyn tunnelmia ❤ syyskuvia kun rakastan niin paljon 🙂 ihania kotimaisia omppuja ❤

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.