Ihanaa sunnuntaita ja tervetuloa mukaan pienelle kuvamatkalle Porvoon vanhaan kaupunkiin. Kuvat ovat menneeltä viikolta jolloin tallustelin pitkin tunnelmallisia mukulakivikatuja yhtenä aurinkoisena iltapäivänä. Kadut olivat jo parhaimman kesäsesongin jälkeen varsin rauhalliset ja tyhjät, mutta tunnelma tuolla vanhassa kaupungissa on aina yhtä ihana ja kaunis vuodenajasta riippumatta.
————
Ljuvlig söndag och välkommen med på en liten bildresa till Gamla stan i Borgå. Bilderna är tagna under den gångna veckan, ifrån en vacker solig eftermiddag då jag tassade längs de mysiga kullerstensgatorna. Gatorna var rätt så tomma och tysta efter sommarens högsäsong, men det är alltid lika stämningsfullt och vackert här i gamla stan oberoende årstid.
Kahvila ja ravintolatarjonta on viime vuosina lisääntynyt huimasti mikä on vaan mukavaa, jokaiselle löytyy varmasti mieluinen paikka ja ulkoterasseilla on mukavaa viettää kaunista kesäpäivää. Itse emme ole kokeilleet kuin muutamaa ravintolaa ja kahvilaa tähän mennessä ja ainakin kaupungin parhaimmat sekä erikoisimmat pizzat saa Gabriel 1763 :sta joka sijaitsee tuon ison keltaisen talon päädyssä.
————
Café och restaurang utbudet har ökat märkbart under de senaste åren vilket är trevligt, nu finns det att välja på och var och en hittar säkert sin egen favorit. Vi har än så länge hunnit testa endast ett fåtal av dem, men stadens bästa och mest speciella pizzor får man på Gabriel 1763 som är beläget i det stora gula huset på övre bilden.

Tällä kertaa en käynyt yhdessäkään liikkeessä, mutta niitäkin löytyy monta ihanaa joista tämän hetken oma suosikkini taitaa olla tuo By Pia´s. By Pia´s on tunnettu kauniista pellavavaatteistaan mutta liike on niin paljon muutakin, aivan ihana visuaalinen kokonaisuus jossa silmä lepää. Suureksi ilokseni sieltä löytyy myös pieni valikoima TineK:n tuotteita.

————

Den här gången var jag inte inne i en enda butik men det finns ju så många söta av dem också och min favorit för tillfället är nog By Pia´s. By Pia´s är känd för sina vackra kläder i linne men själva butiken är så mycket mer än det, det är en vacker visuell upplevelse där ögat vilar på varje liten detalj. Till min stora glädje hittar man ett litet utbud av t.ex. TineK :s produkter där också.

 Seuraava suuri sesonki on tietysti joulun aika, mutta Porvoo on käymisen arvoinen muulloinkin. Etenkin jos haluaa vähän enemmän tilaa ja rauhaa ympärilleen täällä kannattaa käydä myös sesonkien ulkopuolella.

Viikonloppuun on mahtunut vähän tapetointia ja muuta mukavaa josta Instagramissa jo vilahtikin muutamat kuvat. Ensi viikolla katsomme lopputulosta täällä bloginkin puolella. Nyt jos
Jennan / Hetkiä Maalla innoittamana tekisi vielä yhden omenakaurapaistoksen sunnuntain kunniaksi.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ♥

————

Nästa stora säsong är självklart jultiden, men Borgå är alltid värt ett besök. Speciellt om man vill ha lite mer rum och lugn omkring sig så lönar det sig att besöka Borgå utanför högsäsongerna.

Här har vi under helgen hunnit med lite tapetsering och annat trevligt som man redan sett lite bilder av på Instagram. Nästa vecka tittar vi på slutresultatet också här på bloggen. Nu tänkte jag om jag skulle göra ännu en ungsform med äppelgott, inspirerad av Jenna / Hetkiä Maalla , söndagen till ära.

Trevlig fortsättning på söndagen ♥

6 Comments on “KAUNIS PORVOO | VACKRA BORGÅ

  1. Så du fångat gamla stan fint. Du borde nog blivit fotograf. Men inredning är du ju också så bra på. Ja, ett konstnärligt öga har du ju nog.:)

  2. Kauniisti olet tallentanut välähdyksiä ihanasta vanhasta kaupungista. Porvoo on todella kaunis ja erikoinen Suomen oloihin, että aivan kuin olisi ulkomailla. Lisäksi sinne liittyy sykähdyttäviä muistojaan, sillä kaksi nuorinta lastemme on syntynyt siellä.
    Aurinkoista alkuviikkoa! T.Maija (myrskyluodolle.blogspot.com)

  3. Kiitos <3 Oi, miten ihanat muistot sinulla on Porvoosta <3 Porvoo on kyllä niin kaunis ja tosiaan tuolla kävellessä tuntuu melkein kun olisi jossain kaukana lomamatkalla 🙂 Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.