Syksy saapui yhdessä yössä ja kasvihuoneessa on jäljellä enää ainoastaan pelargonit ja pari tomaattia. Nämä lienevät tämän kauden viimeiset kesäisemmät kuvat kasvihuoneesta sillä talvea kohti mennään. Itse asiassa se tuntuu oikein hyvältä, odotan jo kuurankukkia huurteisissa ikkunoissa, talven kylmää valoa ja höyryävää glögiä pehmeillä lampaantaljoilla.
————
Hösten kom på en natt och kvar i växthuset blev endast pelargonerna och några tomater. De här bilderna är troligtvis de sista somriga bilderna från växthuset för den här säsongen. Vi går mot vintern nu och det känns faktiskt riktigt mysigt det också. Väntar på den första rimfrosten på glasrutorna, vinterns kalla ljus och varm glögg på fluffiga fårskinn.

Sitä ennen on kuitenkin syksy ja syyskasvien aika. Callunoita ja kanervia olisi hankittava ja kaivettava esille entistä enemmän lyhtyjä pimeneviin iltoihin. 
————
Innan dess har vi ännu höst och lite höstväxter. Borde skaffa lite ljung och annat höstfint samt leta fram ännu fler lyktor till de mörka kvällarna.

Kasvihuonetta siivotessani ajattelin että on nämä eri vuodenajat valtava rikkaus ja kun niitä ajattelee lyhyemmissä pätkissä ne ei edes tunnu kovin pitkiltä. Ajattelin että tästä on reilu kolme kuukautta jouluun ja joulusta reilu kolme kuukautta eteenpäin niin voidaan jo taas miettiä esikasvatusta ja upottaa sormet multaan. Ei paha laisinkaan.
————
Tänkte medan jag städade växthuset att visst är det en väldigt fin sak att vi har fyra så olika årstider och om man delar upp dem i kortare etapper så känns de inte alls så långa. Tänkte att det är nu drygt tre månader till jul och från jul drygt tre månader framåt så kan vi igen börja fundera på försådden och sätta fingrarna i mulden. Inte så illa alls.

 Jos huomenna keräisi kasaan vähän ulkokalusteita ja tyhjentäisi vesiastiat sun muut jotta pakkanen ei pääse yllättämään. Nyt kuitenkin valmistautumaan pikkuveljen synttärikahveille, eniten odotan näkeväni pikkuista veljentyttöä ♥
Mukavaa lauantaita.
————
Om man imorgon skulle ta och plocka ihop trädgårdsmöblerna och tömma vattenkärlen så att inte frosten hinner överraska oss. Men nu ska vi göra oss klara för min lillebrors födelsedagskaffe, mest längtar jag efter att få se min lilla brorsdotter ♥
Ha en fin lördag.

4 Comments on “JÄLJELLE JÄI PELARGONIT | KVAR BLEV PELARGONERNA

  1. Upeita upeita kuvia ❤ todella kauniita 🤗 aamut on ollut ihanan viileitä 🤗

    Mukavaa viikonlopun jatkoa 💟

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.