Tämä ilta kuluu keittiössä huomisia synttärivalmisteluja tehden. Täytekakun täyttäminen olisi vielä edessä. Aina yhtä jännä paikka onnistuuko suunnitelmat vai ei. Alkuperäinen suunnitelma oli noudattaa tarkkaan yhtä ohjetta, mutta kuinkas siinä matkalla taas kerran kävikään, eli aloin sovittelemaan omia ideoita kakun suhteen. Jännityksellä lopputulosta odotellessa. Kuvissa näkyy ainakin kakkupohjat taustalla ja itsetehty lemoncurd-tahna. Näistä siis lähdetään liikkeelle.
Leppoisaa torstai-iltaa.
————
Den här kvällen spenderas i köket med kalasförberedelser inför imorgon. Här skall ännu fyllas en tårta idag, alltid lika spännande om det lyckas eller inte. Hade från början tänkt gå enligt ett recept till punkt och pricka, men sen under vägen började jag komponera ihop mina egna idéer trots allt. Väntar med spänning vad det kommer att bli. På bilderna finns åtminstone tårtbottnen och egen gjord lemoncurd. Därifrån börjar vi. 
Skön kväll.

8 Comments on “JUHLIEN VALMISTELUJA | KALASFÖRBEREDELSER

  1. Ha ett kiva kalas och gratulera prinsessan <3 Om jag gissar rätt blir det nog en fin mumsig kaka igen 🙂

  2. Lemoncurd on niin mun lempparia kakun välissä! <3 Varmasti tulee hyvä kakku, jos sitä laittaa, vielä oma tekemää...
    Todella kauniit kuvat!

  3. Kiitos <3 Oikein onnistunut kakku tuli vaikka ulkonäkö ei ihan mennyt niin nappiin kuten olin ajatellut alunperin 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

  4. Tack och prinsessan tackar <3 Kakan blev nog helt bra fast den såg inte riktigt ut som jag hade planerat från början 🙂 Trevligt veckoslut <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.