Harvan varmaan onnistui olla huomaamatta että toissa päivänä vietettiin korvapuusti-päivää. Ainakin somessa vilisi toinen toistaan herkullisempi kuva tuoreista korvapuusteista. Itse ajattelin ensin jättää huomioimatta koko päivän mutta mies oli eri mieltä joten hän pisti pullataikinan kohoamaan kotiin tultuaan.
————
Det var knappast just ingen som missade att det var kanelbullens-dag i förrgår. På de sociala medierna såg man den ena efter den andra bilden på goda, färska kanelbullar. Själv hade jag tänkt låta bli att uppmärksamma dagen, men mannen var av en annan åsikt så han satt igång med en bulladeg då han kom hem.

Ja olihan se ihanan piristävää kun ihan tavallisena tiistai-iltana koti täyttyi kanelipullien tuoksusta. Aika hauskat nämä tälläiset päivät, ihanan turhanpäiväisiä ollakseen mukava arjen piristys. Iltapalaksi herkutelttin siis lämpimällä pullalla ja kylmällä maidolla.
————
Och visst var det trevligt då huset fylldes av en ljuvlig kanelbulle-doft på en alldeles vanlig tisdag kväll. Roliga sådana här dagar, härligt obetydliga men de gör ändå vardagen till en liten fest. Så till kvällsmål blev det varm bulle med iskall mjölk.

Todella harvoin tulee enää nykyään leivottua pullaa, ehkä kaksi kertaa vuodessa. Muistan ajat jolloin pullaa piti aina olla pakkasessa vierasvarana, vissiin kotoa opittua. Nykyään tavat ovat muuttuneet sen verran että harvoin vieraita enää tulee etukäteen ilmoittamatta joten vierasvaraa ei oikeastaan juuri tarvita. Vieraille kun on aina sitten mukavaa leipoa jotain tuoretta ja sen hetken fiilisten mukaan.
Mukavaa torstaita!
————
Det blir väldigt sällan att jag bakar bullar nuförtiden, kanske ett par gånger i året. Minns den tiden då det alltid skulle finnas bullar i frysen, antagligen något vi lärt oss hemifrån i tiden. Idag har kulturen ändrat sig så mycket att nästan inga gäster kommer mer utan att meddela på förhand så man behöver inte ha bunkrat upp med bullar i frysen. Nu då man får gäster vet man oftast om det på förhand och då är det trevligt att baka något färskt just enligt den stunden.
Trevlig torsdag!

2 Comments on “KORVAPUUSTEJA | KANELBULLAR

  1. Kuinka herkullisia pulla kuvia 🤗 ihania 💖 kyllä tuoreen pullan tuoksu on niin ihana. 🤗 nyt en heti edes muista koska olisi tullut pullaa leivottua: täytyy ottaa ohjelmaan 🤗 tänään tein porkkanakakkua,syksyn yksi herkku 💖

  2. Tuore pulla on kyllä niin hyvää, tuoksusta puhumattakaan ❤️ Voi, porkkanakakkukin on herkkua, liian harvoin sitäkin tulee tehtyä. Mukavaa viikonloppua ❤️

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.