Päivät lyhenevät, sen huomaa niin illalla kuin aamullakin. Oli aika virittää ajastin kasvihuoneen valoihin. Tykkään niin kovasti kun se on valaistu iltaisin vaikka emme siellä olekaan. Se luo kotoisan tunnelman ja vuoden pimeimpään aikaa sitä kaipaa kovasti juuri näitä pieniä piristäviä juttuja.
————
Dagarna blir kortare, det märker man både om kvällarna och morgnarna. Det var dags att montera timern till belysningen i växthuset. Tycker så om då det är upplyst om kvällarna även om ingen vistas där inne. Det är både hemtrevligt och mysigt med lite upp-piggande ljus under den mörkaste årstiden.

Kynttilöitä emme täällä tietenkään pidä jos emme ole itse niitä valvomassa. Tänä iltana kuitenkin innostuin sytyttämään ne kaikki ja kuvaamaan muutamat kuvat tunnelmavalaistuksesta. Näpithän siellä vaan jäätyivät oikein kunnolla. Huomiseksi täytyy kaivaa esille jo kunnon lämpimät vaatteet sekä itselle että muille perheenjäsenille. Kyllä siinä vaan taas kerran kävi niin että tämä kylmyys pääsi yllättämään pitkän lämpimän alkusyksyn jälkeen.
————
Levande ljus har vi självklart inte tända här inne om vi inte själva övervakar dem. Ikväll tände jag dem alla och tog några bilder på mysbelysningen. Fingrarna frös till is där ute. Måste verkligen leta fram riktigt varma kläder till imorgon för hela familjen. Hur kunde kylan igen en gång kännas så överraskande kall efter en lång varm höst?

 Onneksi vaikuttaa ainakin tällä hetkellä siltä että pieni orastava flunssa selätettiin tällä erää kunnon levolla ja sillä c-vitamiinilla. Kohti uutta viikkoa rauhallisen sunnuntai-illan siivittämänä.
Tunnelmallista iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa.
————
Tack, som tur ser det just nu åtminstone ut som om den lilla början till förkylning gick över med ordentlig vila och c-vitamin den här gången. Nu siktar vi mot en ny vecka genom en lugn söndagskväll.
Mysig kväll och en fin start på den kommande veckan.

6 Comments on “ILTAVALAISTUS | KVÄLLSBELYSNING

  1. Kuinka hurmaava paikka onkaan valoineen ❤ aivan ihana 💛 varmasti kuuma juotava maistuu tuolla ja samalla saa tunnelmoida 🤗

    Mukavaa uutta viikkoa 💛

  2. Miten kaunista ja tunnelmallista!
    Kiva kuulla, että selätit flunssan. Täälläkin voidaan jo paremmin.
    Kivaa alkanutta viikkoa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.