Vuoden tunnelmallisin aika on alkamassa ja kynttilöitä kuluu ennätysmäärä. Niitä kuin voisi poltella melkein aamusta iltaa. Nämä suosikki tuikkulyhdyt vaihtelevat aina vähän paikkaa ja kokoonpanoa fiiliksen mukaan. Viikonloppuna keräsin ne kaikki yhteen isoon ryhmään tuohon sohvapöydälle. 
————
Årets mysigaste tid har börjat och det går åt en hel del med ljus. Snart är dagarna så mörka att man nästan kunde ha ljusen tända från morgon till kväll. Favoritlyktorna byter plats och uppsättning här hemma ofta, i helgen som var plockade jag ihop dem alla till en enda stor grupp där på soffbordet.

Tänään postilaatikosta löytyi jo ensimmäinen joulukuvastokin ja kieltämättä siinä kyllä heräsi pienen pieni joulun odotus kun sitä iltapäiväkahvin aikana selailin. En kuitenkaan vielä anna joululle sen suurempaa huomiota sillä haluan nauttia syksystä kunnolla ensin. Kukkasipulitkin on vielä istuttamatta ja terassin ruukuissa on edelleen muutamat kesäkukat. Tässä yhtenä päivänä mietin että yhden jouluun liittyvän valmistelun voisi kerrankin tehdä jo hyvissä ajoin. Nimittäin kerätä luonnonmateriaaleja valmiiksi jos kävisi niin onnellisesti että tänä vuonna tulisi jopa lunta.
Joko teitä jouluttaa?
Mukavaa iltaa ♥
————
Idag damp den första julkatalogen ner i postlådan och nog fick jag en liten, liten jullängtan då jag bläddrade i den vid eftermiddagskaffet. Ännu ger jag ändå ingen större plats åt julkänslorna eftersom jag vill njuta av hösten ordentligt först. Har ännu blomlökar att peta ner i jorden och på terassen står fortfarande några sommarblommor kvar i sina krukor. Det som jag en dag tänkte att jag kunde göra i god tid i år är att plocka färdigt naturmaterial för julpyssel i god tid, om det skulle gå så lyckligt att vi får lite snö i år.
Har ni julen i tankarna redan?
Trevlig kväll ♥

2 Comments on “PALJON KYNTTILÖITÄ | MYCKET MED LJUS

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.