Kiireettömän aamukahvihetken jälkeen suuntasin ulos. Muutamat pussit kukkasipuleita ovat odottaneet minua jo jonkin aikaa ja tänään päätin että nyt ne on kaivettava maahan. Ulkona oli kovin märkää ja harmaata joten mielessä kävi muutaman kerran että tämä puuha olisi ollut mukavampi tehdä syyskuun upeassa auringonpaisteessa. 
————
Efter en lång och lugn morgonstund med kaffe och frukost tog jag på mig varma kläder och begav mig ut i trädgården. Några påsar med blomlökar har väntat på mig en tid nu och idag bestämde jag att nu är det dags att få ner dem i marken. Det var väldigt blött och grått ute, tänkte nog några gånger att den här sysslan skulle ha varit mycket trevligare att utföra då det ännu var vackert solsken och torrt väder.

 Nyt kaikki sipulit on piilotettu maahan. Nyt vaan kevään kukkaloistoa odotellessa. Pionin upea ruska on tällä hetkellä puutarhan ilopilkku. Ripustin myrskylyhdyn heinäseipäisiin odottamaan pimeneviä iltoja ja talvipakkasia. Tuskin maltan odottaa että lyhty patinoituu kauniin ruosteiseksi.
Rauhallista sunnuntain jatkoa!
————
Alla lökar är nu gömda i blomrabatterna. Nu får vi bara vänta och längta till vårens blomprakt. Just nu är det pionen som är trädgårdens färgklick med sina vackra höstfärger. Hängde upp stormlyktan i hösnejsorna, där får den nu vänta på mörka kvällar och vintern. Själv kan jag knappt vänta att den blir sådär härligt patinerad och rostig.
Skön fortsättning på söndagen!

4 Comments on “SUNNUNTAIN PUUHAT | SÖNDAGSSYSSLOR

  1. Pihapuuhissa oltiin meilläkin eilen.Piti lopulta haravoida vaahteran lehdet,vaikka ne olivatkin kuin valo, kaikessa keltaisuudessaan.Ja kaffet maistui ulkona taas niin hyvälle:>

  2. Kuulostaa mukavalta. Meilläpäin ei juuri paljon lehtupuita ole, mikä haravoinnin kannalta on näin syksyllä ihan kivaa, mutta vähän kaipaan niiden tuomaa väriä kuitenkin. Aurinkoista päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.