Syksyn kultainen heinä heiluu tuulessa ja aurinko on matalalla. Historian havinaa, punamultaiset vanhat rakennukset muistuttavat menneistä ajoista, eletystä elämästä. Kapeat ja mutkikkaat metsäpolut jossa on kuljettu vuosien aikana, sukupolvesta toiseen. Näissä maalaismaisemissa sieluni lepää ja tunnen saavani valtavasti inspiraatiota ja voimaa. Tunnen että olen juuri siellä missä kuulunkin olla. 
————
Höstens guldfärgade grässtrån vajar i vinden och solen ligger lågt. De rödmyllade byggnaderna påminner om svunna tider. Smala och krokiga skogsstigar som folk i generartioner har trampat upp. I dessa vyer och denna miljö får själen ro, inspiration och energi. Känner att jag befinner mig precis där jag just nu hör hemma.

Jännää miten elämä kuljettaa, en teini-ikäisenä olisi uskonut että joskus palaan asumaan tänne mutta niin se elämä vaan toi takaisin näihin rakkaisiin maisemiin. Eihän näitä maisemia osannut arvostaa ennen kuin nyt aikuisena. 
————
Spännande hur livet för en, hade aldrig som tonåring tänkt att jag kommer att flytta tillbaks, men så blev det. Inte kan man ju uppskatta denna miljö förrän nu om vuxen.

Uskon että asiat yleensä tapahtuvat tarkoituksella, palapelin palaset loksahtavat paikoilleen kun niiden aika on. Olen kova jossittelemaan ja miettimään asioita todella pitkään, tätä blogin perustamistakin taisin miettiä yli seitsemän vuotta. Onneksi kuitenkin rohkenin sillä ilman sitä en varmasti olisi koskaan rakastunut niin palavasti valokuvaamiseen. Valokuvaaminen saa minut unohtamaan hetkeksi kaiken muun. Olla siinä hetkessä ja nähdä kauneuden jopa yhdessä pienessä oljenkorressa joka muuten jäisi huomaamatta.
Minulle tärkeintä valokuvaamisessa on nimenomaan tunnelmien taltioiminen kuviin.
————
Själv tror jag att saker och ting oftast sker av orsak och betydelse, pusselbitarna faller på plats då när det är så meningen. Jag är den som kan fundera och vela fram och tillbaka på såväl mindre som större saker. Tror jag funderade på det här med blogg i sju år innan jag tog tag i saken och bra så, för annars hade jag knappast aldrig blivit så förälskad i att fotografera. När jag fotar så glömmer jag allt annat. Befinner mig endast i den exakta stunden och ser till och hur vackert ett grässtrå kan vara, saker som annars kunde ha gått mig helt förbi.
Viktigaste för mig i fotografering är att försöka fånga känslan och stämningen på bilder.
Täällä aloitellaan syyslomaa upeassa aurinkoisessa säässä, toivottavasti se jatkuisi sillä haluaisin vielä vangita syksyn pehmeän valon ja  kirkkaat värit mutamiin kuviin.

Kaunista syyspäivää ♥

————

Här börjar vi höstlovet i vackert solsken, hoppas det håller i sig för ännu skulle jag vilja fånga höstens mjuka ljus och starka färger på några bilder.

Önskar en vacker dag ♥

4 Comments on “KAUNISTA | VACKERT

  1. Kuinka kaunis postaus kokonaisuudessaan ❤ hurmaava ❤

    Nuihin sanoihin voi samaistua. Oli mukaansa tempaavaa lukea. Kiitos tästä 😊

    Tänään katselin töissä silmät loistaen sumuista aamua jossa aurinko nousi. Todella satumaista. ❤ kun vaan olisi päässyt kuvaamaan. Harvoin juuri tuollaista hetkeä on. Lisänä kuura.

    Kaunista iltaa 💟

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.