Tämä lauantai on kulunut kotona erinäisten keskeneräisten projektien parissa. Saimme aamusta eteisen lipaston matkaan uuteen kotiin ja siitä sitten lähtikin liikkelle kaappien pyörittely. Tv-huoneessa ollut korkeampi kaappi muutti eteiseen lipaston tilalle. Tv-huoneeseen vuorostaan muutti tämä aikaisemmin työhuoneessa ollut kaappi.
————
Den här lördagen har gått till att försöka slutföra endel halvfärdiga projekt här hemma. Vi fick iväg byrån som stått i hallen till sitt nya hem på morgonen. I och med det så fick några andra skåp byta platser. Det lite högre skåpet som varit här i tv-rummet fick ta byråns plats i hallen och det här vita skåpet fick i sin tur flytta in här i tv-rummet.

Tulin enemmän kuin tyytyväiseksi tästä tv-huoneen uudesta järjestyksesta. Idea jonka sain eilen juuri ennenkuin nukahdin illalla. Miten ne parhaimmat ideat tulevat useinmiten mieleen juuri nukahtamishetkellä? Huoneessa on nyt enemmän tilan tuntua. Sain myös kivan lisätason jossa pitää kynttilöitä ja kukkia. Pari reikää tauluhyllyjen jäljiltä täytyy vielä paikata seinästä.
————
Blev mer än nöjd med den här nya möbleringen. Kom på den här tanken just precis innan jag somnade igår kväll. Hur kommer det sig att det flesta idéer uppstår just när man går och lägger sig? Nu känns det mer luftigt här i rummet på något sätt och så fick jag en liten lämplig yta för ljus och blommor här inne också. Några hål efter tavelhyllorna på väggen ska ännu rättas till.

 Ulkona tuulee niin että kattopellit kolisee. Kynttilöitä ja tulet takassa. Kaappeja siivotessani löysin kaikki säästämäni joululehdet joten taidan viettää iltani niiden parissa.
Tunnelmallista iltaa ♥
————
Ute blåser det så att takplåtarna bullrar. Ljusen och brasan är tända. Hittade min samling med jultidningar som jag sparat när jag städade skåpen tidigare idag. Tror jag ska bläddra igenom dem ikväll.
Mysig kväll ♥

4 Comments on “LAUANTAI-ILTANA | PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN

  1. Tuo kaappi se on kyllä ihana, voisi koska vaan kotiutua tuollainen! <3 Ihana! :-) Ja jälleen silmäni ihastelee tuota kukkakimppua! <3

    Lauantain iloa! <3

  2. Kiitos <3 Tuo kaappi on kyllä kiva, mielestäni se muistuttaa sellaista vanhan ajan kaappia vaikka onkin ihan "vaan" Ikeaa :)

    Mukavaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.