Parasta näissä pimeissä aamuissa ja hämärissä päivissä on kun saa näin viikonloppuaamuisin hipsiä keittiöön. Laittaa kahvit tulemaan ja sytyttää muutamat kynttilät sekä pallovalot. Istua pitkään juomassa aamukahvit.
————
Det bästa med dessa mörka morgnar är när man så här på söndagsmorgonen får tassa upp till köket. Lägga på kaffet och tända några ljus. Sitta länge och dricka morgonkaffet.

Joskus näitä hitaita aamuja voi jopa juhlistaa miehen paistamilla letuilla ja itsetehdyllä mustikkahillolla. Olisi vaan kesällä pitänyt olla vielä ahkerampi jotta olisi tehnyt vielä enemmän hilloa. Ei ole montaa purkkia nimittäin enää jäljellä.
————
Ibland kan man till och med fira de lugna morgnarna med plättar som mannen stekt och med hemgjord blåbärssylt. Jag borde bara ha varit ännu flitigare i somras och gjort ännu mer sylt för nu har vi inte många burkar kvar mer.

 Lisäsin keittiöön vähän enemmän kynttilöitä luomaan syksyistä tunnelmaa. Tuo minun tämän hetkinen lemppari lyhtykin näkyy nyt useassa kuvassa. Tähän asti olen kiikuttanut sitä ympäri taloa paikasta toiseen, mutta nyt viikonloppuna sain vihdoin hankittua toisen samanlaisen, kokoa isomman sen kaveriksi.

Nyt vielä tilkka kahvia ja sitten päivä käyntiin. Huomenna on jo taas arkinen maanantai.

Rauhallista sunnuntaita.
————
Det fick bli lite mer ljuslyktor i köket för att få mer höstmys. Min favorit lykta ser ni nu på nästan alla bilder. Brukar bära omkring den här hemma från plats till plats, men nu på veckoslutet fick jag äntligen köpt en till av samma modell i en storlek större.

Nu lite mer kaffe och sen kör vi igång den här dagen. Imorgon är det igen vanlig, vardaglig måndag.

Lugn och skön söndag.

4 Comments on “HIDAS AAMU | EN LÅNGSAM MORGON

  1. Tuollaiset hitaat, pitkät aamut ovat niin suloisia. Myös kuvasi ovat aina yhtä ihania, kuin suoraan sisustuslehdistä.
    Ihastuttavaa alkanutta lokakuista viikkoa 🙂 t.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  2. Sydämellinen kiitos sinulle <3 Sanasi lämmittävät mieltäni ja innostavat jatkamaan tätä valokuvaamista ja bloggaamista. Iloista viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.