Tänään on vietetty kotipäivää nuhaisen ja yskäisen tyttären kanssa. Ulkona sataa räntää ja vettä vuorotellen ja koko päivän ajan on saanut pitää valot sekä kynttilät sytytettyinä. Tytär on lepäillyt sohvalla pehmoisen peiton alla ja katseli jotain jouluista elokuvaa. Elokuvassa ollut joulumusiikki sai kieltämättä itsellenikin aika jouluisen tunnelman. Vahvimmat tunteet ja muistot liittyvät usein juuri musiikkiin sekä tuoksuihin.
————
Idag har vi haft en hemma dag med en förkyld dotter. Ute slaskar och regnar det om vartannat och det har varit så mörkt hela dagen att både lampor och ljus har fått vara tända. Dottern har vilat på soffan under varma täcket och såg på någon julfilm. Julmusiken i filmen väckte lite julkänsla hos mig också. Oftast är de starkaste minnena och känslorna förknippade till just musik och dofter. 

Vaikka täällä jo odottelen kuumeisesti Lantlivin-joulunumeroa saapuvaksi niin yritän malttaa mieleni joulun suhteen vielä tovin kuitenkin. Jonkin verran jouluisia kuvia on jo näkynyt somessa ja se saa minut miettimään että onko meillä nykyään liian kiire hypätä yhdestä sesongista toiseen? Monesti kun myös näkee että joulu siivotaan pois jo heti tapanina.
————
Trots att jag ivrigt väntar på julnumret av Lantliv så försöker jag hålla mig från allt för mycket juligt ännu. På sociala medier har det lagts upp julbilder redan ett bra tag och det får mig att undra om vi nuförtiden har alltför bråttom från en säsong till en annan? Framförallt då man också ofta ser att julen städas ut redan på annan dag.

Nämä ovat niitä asioita jotka aina jakavat mielipiteitä vuodesta toiseen ja kukin tekee miten parhaaksi näkee tässäkin asiassa. Itse kuulun myös ehdottamasti niihin jotka nauttivat joulun odotuksesta melkein kaikista eniten ja on meillä jo leivottu sekä syöty ensimmäiset joulutortut tälle vuodelle. Glögiäkin olen metsästänyt mutta en vielä löytänyt omasta lähikaupasta.
————
Det här delar åsikter från år till år och var och en gör som den själv tycker är bäst också i den här saken, liksom i allt annat. Själv hör jag också definitivt till dem som njuter allra mest av just den här tiden innan jul, själva väntan och förberedelserna. Hos oss har vi redan också hunnit baka och äta de första jultårtorna för i år. Glögg har jag också letat efter men inte ännu hittat i den jag vill ha.

 Näillä ajatuksilla ja hämyisillä kuvilla jatketaan iltaa täällä kynttilöistä ja villasukista nauttien. 
Kaunista tiistai-iltaa!
————
Med dessa tankar och bilder fortsätter vi att njuta av kvällen bland ljus och yllesockor.
Vacker tisdag kväll!

4 Comments on “RÄNTÄSATEINEN TIISTAI | EN SNÖSLASKIG TISDAG

  1. Parantumista kovasti sinne 🤗

    Kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää, tykkään kovasti tuosta tunnelmasta 😍

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.