Tänään otetaan vielä rauhallisesti kotona flunssaisen tyttären kanssa. Pienellä nuhanenällä kolotti herkkuhammas joten leivoin pitkästä aikaa tiikerikakun. Täytyyhän sitä jotain pientä extraa saada kun on kipeä vaikka vitamiinirikkaat marjat ja hedelmät ovat ne kaikista parhaimmat välipalat.
————
Här har vi ännu idag en lugn hemmadag med förkyld dotter. Den lilla snuviga näsan var så sugen på något gott så jag bakade en tigerkaka, vilket jag inte gjort på evigheter. Något lite extra gott måste man ju få när man är krasslig, även om bär och frukter är de bästa mellamålen med vitaminer.

 Ulkona leijailee ihan pienen pienet lumihiutaleet ja linnut tyhjentävät pihlajaa marjoista keittiön ikkunan ulkopuolella. Kissalla on lystiä juosta ikkunasta ikkunaan lintuja seuraten. Valurautapata on kaivettu kesän jälkeen kaapista ja uuniissa muhii mausteinen kanapata. Toivotaan että flunssa olisi selätetty huomiseen mennessä. Nyt jos ottaisi kupin kahvia ja palan kakkua.
Mukavaa päivän jatkoa ♥
————
Ute dalar det sakta ner små, små snöflingor och fåglarna har bråttom med att tömma rönnen ifrån bär utanför köksfönstret. Katten har fullt upp att springa från fönster till fönster för att spana in fåglarna. Har tagit fram gjutjärnsgrytan för första gången i höst och en kryddig hönsgryta baddar i ugnen. Så ska vi hoppas förkylningen har gett med sig till imorgon. Nu får det nog bli en kopp kaffe och en liten bit kaka.
Trevlig fortsättning på dagen ♥

4 Comments on “TIIKERIKAKKUA NUHANENÄLLE | TIGERKAKA TILL EN LITEN SNUVIG

  1. Ihana piristys sairastuvalle siellä ❤ näyttää oikein herkulliselta 🤗 täällä kanssa sairastellaan tänään, toivottavasti lomalle tulee kuntoln 🤗

  2. Voi kuule, sulla on äärettömän kaunis & ihana blogi ♥
    Pikaista paranemista! 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.