Viikonloppu on jo ehtinyt lauantai-iltaan. Takassa rätisee tuli ja ulkona sataa kaatamalla jo kolmatta päivää putkeen. Päivän kauppareissulla viikonloppukukaksi valikoitui jälleen kerran kaunis hortensian oksa. Kauan mietin sen ja upean valkoisen amarylliksen välillä päätyen kuitenkin vielä tähän syksyisempään vaihtoehtoon. Niin ja oli siellä papukaijatulppaanejakin, niitäkin hetken mietin. 
————
Det har redan hunnit bli lördag kväll. Brasan sparkar och ute ösregnar det för tredje dagen i rad. Det fick igen en gång bli en vacker hortensia som veckoslutsblomma den här gången. Velade en stund mellan den eller en vacker vit amaryllis, men valde ändå det här mer höstiga alternativet i alla fall. Jo, och så fanns det fina papegojtulpaner också, även dem funderade jag på en stund.

Eilen juhlittiin tyttären kaverisynttäreitä pikkaisen myöhässä kun joka viikonloppu on ollut aina jotain muuta ohjelmaa. Talo oli täynnä iloisia nuoria neitejä. Tänään ei sitten paljon olla ehdittykään, otettu päivä ihanan rennosti.
————
Igår hade vi kalas för dotterns kompisar, lite försenat men alla veckoslut har varit så fullbokade härtills. Huset var fullt med glada tjejer. Idag har vi däremot inte fått något gjort nästan alls, tagit en lugn och skön lördag helt enkelt.

Huomenna olisi ohjelmassa talvirenkaiden vaihto, tosin miehellä ei minulla. Itse taas toivon saavani vielä parit kukkasipulipussit maahan. Olivat niin hyvässä alennuksessa etten voinut jättää kauppaankaan.
Rentoa lauantai-iltaa!
————
Imorgon ska vinterdäcken läggas under bilarna, det är mannens uppgift. Själv hoppas jag på att få ännu två påsar med blomlökar i jorden. Dom var på så bra rabatt att jag bara var tvungen att köpa dom ännu.
Skön lördagskväll!

6 Comments on “LAUANTAIKUKKA | LÖRDAGSBLOMMA

  1. ”Farligt” vackra bilder igen …:) Jo, ruskigare väder än det här kan det just inte bli, så här får det också bli brasa, soffan TV-n och annat smått och gott. Ha det så mysigt framför brasan ni också ..<3

  2. Täällä lomakukkana koristaa niin saman värinen Hortensia, kera Eukalyptuksen 🙂 Varasin sen vakkari kukkakaupasta, ja silmät loistaen katsoin kuinka se paketoitiin, niin ihanan värinen 🙂 Tänään nappasin vielä Plantagenista ekan amarylliksen, Hyasinttejä hakemaan menin, mutta ei ollutkaan vielä 🙂

    Ihanaa lauantaita ja viikonlopun jatkoa! <3

  3. Jännästi sää on erilaista eri puolilla Suomea. Meillä täällä lounaassa sekä mantereella että saaristossa oli mitä kaunein lokakuinen päivä tosin kyllä kovan tuulen siivittämä. Ihanasti kaunis hortensia piristi päivääsi.
    Hyvää sunnuntaita! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  4. Tack så hjärtligt Benita <3 Jo, nog har det regnat nu alldeles tillräckligt. Igår hann vi ut på en liten promenad mellan skurarna. Idag har det som tur varit uppehåll. Ha en mysig kväll <3

  5. Ihastuin myös tämän väriin <3 Löysin sen ihan sattumalta kukkakaupan nurkasta 🙂 Kävin myös viime viikolla Plantagenissa katsomassa hyasintteja muttei ollut täälläkään vielä. Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

  6. Kyllä on vaihteleva sää aika läheisilläkin paikkakunnilla välillä. Eilen aamulla näytti vielä siltä että kirkastuisi, mutta pilvilautan reuna jäi meren ylle ja täällä satoi koko päivän. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Maija <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.