Päivään tuli tunti lisää aikaa kun siirryttiin talviaikaan. Vaikka tänään se yksi ylimääräinen tunti tuntuu oikein mukavalta niin silti koko kellojen siirtelystä voisi minun mielestä luopua. Yllättävän suuri vaikutus ihmiseen tuolla yhden tunnin siirrolla on, tai ainakin itselläni kestää muutaman päivän tottua uuteen rytmiin.
————
Det blev en timme till på dagen då vi gick in i vintertid igen. Även om det idag känns trevligt med en extra timme på dagen så tycker jag man bra kunde slopa hela klocksvängandet. Det inverkar ganska stort fast det bara är frågan om en timme, eller åtminstone för mig själv brukar det ta några dagar att vänja mig vid den nya rytmen. 

Mutta mukavaa on se että ainakin tänään päivä on ollut tehokas ja paljon ollaan saatu aikaiseksi ja edelleen on koko ilta edessä. Veikkaan tosin että väsymys saapuu illalla kesäajan mukaan kuitenkin. Nyt on talvirenkaat autojen alla ja kukkasipulit maassa joten sen puoleen talvi saa tulla. 
————
Men det som varit bra är att idag har vi hunnit med mycket och ännu har vi hela kvällen framför oss. Men jag tror nog att tröttheten kommer enligt sommartiden kväll. Nu är vinterdäcken på bilarna och blomlökarna satta, så för den delen får nu vintern komma.

Vielä puhtaan raikkaat lakanat sänkyyn ja sitten saunan kautta kohti uutta viikkoa ja uutta kuukautta.

Iloa uuteen alkavaan viikkoon ♥

————

Nu ska jag ännu bädda rena lakan i sängen och efter en varm bastu ikväll är vi redo för en ny vecka och ny månad.

Trevlig början på den kommande veckan ♥

6 Comments on “TALVIAIKA | VINTERTID

  1. Taidan olla ensimmäistä kertaa täällä. Ihastuin kauniisiin kuviisi ja lisäsinkin sinut heti oman blogini lukuluetteloon <3 Iloa myös sinun viikkoosi ♥

  2. Upeat tunnelmat olet tallentanut ❣ näitä ihasteli mielellään. 🤗❤ sievää 💗

    Minustakin koko kellon siirron voisi unohtaa.

    Mukavaa uutta viikkoa ❤

  3. Kiitos Jenna <3 Itsekin pidän näistä vaaleista kurpitsoista enemmän, mutta on meillä yksi oranssikin rappusella minkä tytär on kaivertanut 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.