Syksy on vaihtumassa talveen, ainakin mikäli säätiedotukseen on uskomista. Joten nämä lienevät viimeiset syksyiset kuvat kasvihuoneesta tänä vuonna. Kohta saa laittaa tänne joulua, ihanaa. Olen jo mielessäni suunnitellut vähän valmiiksi miltä joulu tulee näyttämään täällä tänä vuonna. Rakastan sunnittelua 🙂
————
Hösten går sakta över till vinter, i alla fall om man ska tro på väderprognosen. Så det här är antagligen de sista bilderna på höstväxthuset för i år. Snart få jag göra jul här inne, härligt. Jag har redan planerat hur julen ska se ut här inne i år. Älskar att planera 🙂

Luonnon materiaaleilla mennään. Paljon vihreää, kuusen havujen muodossa ja ehkä yksi ihan oikean kokoinen joulukuusikin. Pinterestissä olen ihan hurahtanut kransseihin joten niitä olen suunnitellut tekeväni myös. Ehkä niitä luonnon antimia olisi syytä hakea jo metsästä jos keskiviikkona saapuu ensilumi.
————
Kommer att använda mig enbart av naturmaterial. Mycket grönt i form av granris och kanske en riktigt ordentlig julgran också. Har sett så väldigt fina kransar på Pinterest så jag ska också försöka mig på att binda några sådana. Kanske jag borde bege mig ut skogen för att plocka ihop materialet färdigt ifall snön kommer i övermorgon.

Itse ainakin jo ihan odotan lunta ja toivon että sitä tulisi kuten on luvattu. Lumessa on se oikea tunnelma, varsinkin joulutunnelma.

Mukavaa lokakuun viimeistä päivää!

————

Jag riktigt väntar på snön nu och hoppas den kommer som dom lovat. Snön ger den där rätta stämningen, julstämningen.

Trevlig sista oktober!

4 Comments on “LOKAKUUN VIIMEINEN | SISTA OKTOBER

  1. Pari pientä kuusta hain jo viime viikolla meidänkin terassille. Niin ihania tunnelmakuvia tuolta sinun kasvihuoneestasi olet näyttänyt pitkin vuotta! Olen saanut niistä paljon ideaa omiinkin suunnitelmiin. Pirteää marraskuun alkua sinulle!

  2. M a h t a v a a tunnelmaa kuvissa! <3 Huokaus! :-) Innolla odotan kuinka ihanaksi laitat joulua tuonne! <3

    Iloista lokakuun viimeistä! <3

  3. Sydämellinen kiitos <3 Ihana kuulla että olet saanut kuvistani inspiraatiota, se on tämän bloggailun paras puoli jos onnistuu inspiroimaan muita. Pikku kuusia täytyisi hakea, ovat niin suloisia <3 Täällä sataa nyt lunta ja joulutunnelma kasvaa 🙂 Mukavaa päivää <3

  4. Kaunis kiitos <3 Nyt on niin jouluinen tunnelma että voisin mennä heti ulos laittamaan joulua kun luntakin sataa. Flunssa vaan meinaa iskeä joten parempi levätä ja juoda lämmintä sisällä 🙂 Mukavaa päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.