Marraskuu on alkanut ja sen myötä saapui myös ohuen ohut kerros ensilunta. Vähän kyllä petyimme tyttären kanssa aamulla kun aukaisimme verhot eikä siellä ollutkaan maailma muuttunut valkoiseksi yön aikana kuten olimme odottaneet. Nyt päivän aikana on kuitenkin satanut pienesti lunta. Heti tuntuu paljon valoisammalta ja valo muuttuu sellaiseksi kylmän talviseksi. Ja toki joulutunnelmakin nostaa päätään lumen myötä myöskin.
————
November är här och med den kom också den första snön. Ett alldeles tunt vitt täcke med snö täcker marken. Vi blev nog lite besvikna på morgonen då vi tog upp gardinerna och inte möttes av en vit vintervärld som vi väntat oss. Men nu under dagen har det kommit lite snö i alla fall och genast känns det så mycket ljusare och det blir ett sådant där kallt vinterljus. Och så väcks ju den där julkänslan litet också.

Iltapäiväkahvin sijaan lämmintä glögiä, ensimmäinen glögi tälle kaudelle. Jouluista inspiraatiota joululehdistä ja kirjasta. Vähän on kurkku kipeä ja flunssainen olo, joten tällainen pieni rauhallinen hetki tekee hyvää. 
Mukavaa päivää!
————
Istället för eftermiddagskaffe blir det glögg idag, den första glöggen för i år. Julig inspiration i form jultidningar och böcker. Har lite ont i halsen och känner mig förkyld så det  passar bra med en sådan här liten lugn stund.
Ha en bra dag!

2 Comments on “ENSIMMÄINEN GLÖGI | FÖRSTA GLÖGGEN

  1. Ihana pienesti jouluinen hetki siellä! <3 Näyttää niin mieleiseltä tännekin! <3

    Itseä on jouluttanut yllättävän paljon viime päivinä 🙂

    Parantumista sinne! <3

  2. Nämä pienet hetket ovat parhautta <3 ja juuri nyt ennen joulua on ihanaa hörppiä glögiä ja selata lehtiä. Unelmoida, haaveilla ja suunnitella :) Minuakin jouluttaa nyt niin paljon, tekisi jo mieli ripustaa tähdet ikkunoihin :)

    Kiitos, vähän nuhainen olotila tällä hetkellä 🙁 Mukavaa talvipäivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.