Talvista torstaita!
Maa on valkoinen ja aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta. Kaunis talvipäivä ♥ Tuntuu kuin olisimme hypänneet marraskuusta tammikuulle. Vaikka en erityisemmin ole mikään talvi-ihminen niin tällä kertaa nautin lumesta ja talvisista maisemista. Toivon että lumi jäisi ainakin helmikuulle asti, sitten saisi jo taas kevät alkaa minun puolestani.
————
Hej vintriga torsdag!
Marken är vit och solen skiner från en klarblå vinterhimmel. En vacker vinterdag ♥ Känns som om vi skulle ha hoppat från november till januari. Trots att jag inte direkt är den som gillar vinter värst mycket så njuter jag av snön och vinterlandskapen extra mycket i år. Jag hoppas att snön skulle stanna till februari, då kan jag gärna ta vår igen.

Jokaisessa vuodenajassa on omat hohtonsa. Jännää on myös miten vuosi toisensa jälkeen jaksaa innostua juuri niistä ensimmäisistä jutuista jotka kuuluvat tiettyyn vuodenaikaan. Keväällä ensimmäisistä leskenlehdistä ja sitruunaperhosista, kesällä omenankukista ja syreenintuoksusta, syksyllä väriloistosta ja talvella ensilumesta.

Eilisellä postin haku reisulla nappasin muutamat kuvat. Sen jälkeen tuiskutti lunta vaakasuorassa koko iltapäivän ja illan joten tämän hetkinen lumitilanne on runsaampi kuin näissä kuvissa. Kylmän violetin värinen calluna ja suloiset marjakanervat lumisen peiton alla on kaunis yhdistelmä ♥

Joko teillä on talvi?

————

Det är något fint och speciellt med varje årstid. Tycker också det är roligt hur man varje gång blir lika glad av att upptäcka de allra första sakerna som kännetecknar just den årstiden. På våren de första tussilagorna och citronfjärilen, på sommaren äppelblom och syrendoft, på hösten alla vackra färger och på vintern den allra första snön.

Igår då jag hämtade posten passade jag på att ta några bilder. Efter det här hade vi snöyra hela eftermiddagen och kvällen så snösituationen är just nu betydligt rikligare än på bilderna. Den kalla violetta färgern på callunan och de söta små bären med sitt snötäcke är en vacker kombination ♥

Har ni vintern hos er redan?

6 Comments on “ENSILUMI | FÖRSTA SNÖN

 1. Täällä satoi eilen ensilumi ja yöllä oli tullut lisää, nyt on maa valkoinen. <3 Aivan ihanaa! :)
  Miten suloisia kuvia, nuo marjakanervat näyttävät niin kauniilta. <3
  Minulla on blogissani tunnustus sinulle. 🙂

  Mukavaa torstaita sinulle!

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

 2. Ihsstelin kanssa tuota nuiden väri yhdistelmää, kerrassaan aivan upean värinen ja todella kaunis näky 💗

  Täällä pärnussa on paljon enemmän lunga mitä koti maisemissa oli, aivan ihanan näköistä 🤗

  Mukavaa iltaa 💖

 3. Ihana kuulla että teilläkin on lunta ja talvi <3 Niin ihanan valoisaa nyt kun on lunta.
  Voi, kiitos <3 Tulen kurkkaamaan blogiisi kohta 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

 4. Meillä on ollut pakkasta, mutta valkoista ei ole vielä juuri saatu maahan. Sitä odotellassa <3 Niin kauniita nämä sinun kuvat, aina <3

 5. Toivottavasti sinnekin tulisi pian lunta 🙂 Ihanan valoisaa lumen myötä. Sydämellinen kiitos kauniista sanoistasi, lämmittävät mieltäni <3 Mukavaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.