Tänään on aamusta lähtien satanut sakeasti lunta mutta eilen oli ihana auringonpaiste joista iltapäivän viimeiset säteet osuivat edelleen olohuoneeseen. Kylmän talvinen auringonvalo yhdessä lumen ja pakkasen kanssa. Voi, miten nautinkin lumisista maisemista ja olen varmasti vähintään yhtä huolissani kuin lapset siitä että mahtaakohan tämä lumi pysyä 🙂 
————
Idag har det snöat ända sedan morgonen men igår hade vi vackert solsken och de sista eftermiddgasstrålarna nådde ännu in i vardagsrummet. Kallt vintersolsken tillsammans med snö och köldgrader. Oj, så jag njuter av snön och jag är antagligen minst lika orolig som barnen över huruvida kommer snön att stanna kvar 🙂

Toivon niin että se pysyisi sillä en juuri nyt pääse flunssan takia nauttimaan siitä täysillä. On niin paljon ideoita kasvihuoneen ja kesähuoneen koristeluun ja juuri nyt tunnelma olisi lumen myötä kohdillaan. Tällä hetkellä saan kuitenkin tyytyä ihailemaan maisemia täältä peiton alta sohvalla makoillen.
————
Jag hoppas verkligen att den stannar eftersom jag just nu inte kan njuta av den så mycket som jag önskar på grund av den här ordentliga förkylningen. Jag har så många idéer om att pynta ute i växthuset och sommarrummet och just nu skulle stämningen vara den perfekta med snö och allt. Men jag får nöja mig med att beundra vyerna genom fönsterrutan härifrån soffan där jag ligger under täcket.

  Tuo kynttilärengas on menossa ulos kasvihuoneeseen mutta ripustin sen eilen tuohon olkkariin kun en malttanut olla kokeilematta sitä ihan vähäisen. Tulppaaniaika on taas täällä vaikka mielestäni sen kuuluisi alkaa vasta uuden vuoden jälkeen. Miehen antama kimppu ihanasti narskuvia tulppaneeja piristää kuitenkin mieltä ja ilahduttavat silmääni.

Suloista ja lumista sunnuntaita!

————
Ljusringen ska hänga ute i växthuset men provade den lite igår och hängde upp den där i vardagsrummet. Tulpantiden är redan här, även om jag tycker den ska börja först vid nyår. Men en fräsch tulpanbukett, som jag fick av mannen, piggar upp.
Söt och snöig söndag!

7 Comments on “EILINEN AURINGONPAISTE | GÅRDAGENS SOLSKEN

 1. Upeat viikonlopun hetket ikuistit! <3 Flunssa vaan sieltä hus pois! <3

  Ihastelinkin tulppaaneja aivan vallan näissä kuvissa, pitäisiköhän sitä itsekin napata jo se eka kimppu mukaan… 🙂

 2. Kaunista! <3
  Nyt on ollutkin niin kauniin ja jo jouluisen näköistä, kun ulkona on satanut lunta ja aurinko on kimaltanut hangella.
  Mistä muuten hankit tuon kynttilärenkaan? Sellaisia näkyy nyt joka puolella blogeissa ja instassa. Olen kovasti tykästynyt niihin, mutta en ole nähnyt missään niitä myynnissä.

 3. Kiitos <3 Nyt on niin kaunista kun on lunta ja valoisaa. Täällä edelleen flunssassa, sitkeää tuntuu olevan. Eli tämä päivä ainakin menee vielä leväten.

  Tulppaanit on kyllä taas niin ihanat pienen tauon jälkeen. Ja miten minusta tuntuu että ne on paremman laatuisia näin syksyllä?

  Iloa uuteen viikkoon <3

 4. Kiitos <3 Kyllä nyt on ihanaa kun on lunta, sitä kun viime vuosina on ollut niin vähäsen. Jotenkin sitä osaa nyt arvostaa ihan eri tavalla ja nauttia maisemista.

  Minäkin etsin kauan aikaa tuota kynttilänrengasta ja vihdoin sen löysin täältä http://www.sunds.fi Heillä nettikauppa ja siellä oli näitä renkaita srkä neliskanttisia myös. Toivottavasti sinäkin löydät oman renkaan, aika ihana se on. Yksinkertaisen tyylikäs ja kiva kun stä voi halutessaan koristella.

  Iloa uuteen viikkon <3

 5. Kiitos kynttilärengaskaupavinkistä! <3
  Täytyykin mennä tutkailemaan noita nettisivuja. Voi olla kyllä aika vaarallinen paikka kukkaron kannalta. 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.