Lauantain kauppareissulla tarttui mukaan kaunis vaaleanpunainen amaryllis. En muista onko minulla koskaan tämän väristä ollutkaan. Tämä on ihan tavallinen ruukkuamaryllis, mutta yleensä katkon ne terävällä veitsellä ja pistän maljakkoon jossa ne mielestäni pysyy paremmin pystyssä jos ne ovat päässeet venähtämään pitkiksi. Täytyy vaan muistaa laittaa kuminauha varren ympärille jottei se rullaudu auki.
————
Köpte mig en vacker ljusröd amaryllis under helgens stadsbesök. Minns inte om jag ens någonsin haft en amaryllis i den här färgen. Det här är en helt vanlig amaryllis i kruka som jag skurit av och ställt i vatten. Tycker den ofta håller sig bättre så här än i kruka, åtminstone om den vuxit på längden väldigt mycket. Bara man kommer ihåg att lägga en gummisnodd runt stjälken så den inte rullar upp sig.

 Maisemat ikkunan läpi kuvattuna.

————

Vyn fotad geonom fönsterrutan.

Lunta pyryttää jo toista vuorokautta ja ulkona on mitä kauneimmat talvimaisemat. Kaikki on lumen peitossa. Muuten tämäkin päivä menee edelleen pääosin lepäillessä ja flunssaa parannellen. Kuumaa glögiä, joululehtiä ja kynttilöitä sekä sohva ja peitto.

Toivottavasti viikkonne on alkanut mukavasti ja olkaahan varovaisia jos olette liikenteessä ♥

————

Här har vi snöyra för andra dagen i rad och det är så vackert ute. Allt är inbäddat i snö. För övrigt går den här dagen fortfarande mest till att krya på förkylningen. Varm glögg, jultidningar och ljus samt soffan och ett varmt täcke att krypa under.

Hoppas veckan har börjat bra och var försiktiga om ni är ute i trafiken ♥

6 Comments on “VAALEANPUNAINEN AMARYLLIS | LJUSRÖD AMARYLLIS

  1. Tuo on hurmaava ❤ itsellä onkin juuri venähtänyt varsi vallan pitkäksi mutta auennut ei ole kukka vielä. Sitä kovasti odotellut 🤗 ihania talvisia tunnelmia ❄

    Parantumista sinne täältä toiselta sairastuvalta ❤

  2. Kohta sinunkin odotus palkitaan upealla kukalla, on ne mahtavia kukkia nämä <3 Voi ei miten kurjaa että sielläkin olet kipeänä, kovasti paranemisia sinullekin <3

  3. Ei niin jouluinen tämä väri, mutta sopii juuri näin ennen joulua. Sitten jouluna sen täytyy olla valkoinen tai punainen 🙂 Ihanaa keskiviikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.