Uusi viikko on lähtenyt käyntiin ja ehtinyt jo tiistai-iltaan. Ulkona on muutama aste plussan puolella ja lumet painuvat kasaan kovaa vauhtia. Harmillisesti ne taitavat sulaa pois kokonaan.  Ensilumi satoi niin aikaisin ja yllättäen että minulla jäi kaikki syysistutukset rappuselle. Yleensä callunat menevät niin huonoiksi että vaihdan ne ennen joulua kuusenhavuihin, niin varmasti saan tehdä tänäkin vuonna.
————
Nya veckan har redan hunnit till tisdag kväll. Ute är det några plusgrader och snön sjunker ihop med fart. Tyvärr ser det ut som att all snö kommer att smälta bort under veckan. Den första snön kom så tidigt och överraskande i år att alla mina höstplanteringar står fortfarande kvar. Oftast brukar ljungen bli dålig innan julen och därför brukar jag byta ut den till granris, så får jag säkert göra i år också.

Talvinen rappunen on niin kaunis lumipeitteensä kanssa. Parhaalta ystävältä saatu lyhty loistaa tunnelmallisesti 
————
Den vintriga trappan är så vacker med sitt snötäcke. En vacker lykta som jag fått av min bästa vän lyser upp i mörkret.

Muistan että lupasin myös kertoa miten mustikanvarvut kestivät syysistutuksessa. Olen itsekin yllättynyt miten hyvin ne ovat kestäneet, yksikään lehti ei ole niistä irronnut tähän mennessä joten aion ehdottomasti tulevaisuudessa käyttää niitä enemmänkin juuri istutuksissa ja kransseissa.

Mukavaa iltaa ♥

————

Kommer nu också ihåg att jag lovade berätta hur blåbärsriset hållit sig i höstplanteringen. Jag är själv riktigt förvånad över hur bra det höll sig, inte ett enda blad har lossnat härtills. Kommer absolut att använda mig av mer blåbärsris i fortsättningen.

Trevlig kväll ♥

6 Comments on “TALVI RAPPUSELLA | VINTER PÅ TRAPPAN

 1. Tunnelmallinen rappunen! <3 Ihanasti kanervat sieltä lumipeitteen alta kurkistaa, tuo näky on ihana :-)

  Täälläkin olisi toivottu, että tämä kestäisi, kun kerran valoisuutta saatiin ja se pimeä aika vähän kun ohitettiin.

  Kiitos kauniista kommentista blogiini, se lämmitti hurjasti! <3

  Mukavaa iltaa! <3

 2. Ihana talven ihmemaa aivan oven takana! Täällä on jäljellä enää lumen rippeitä.
  Kiitos mustikkavarpuvinkistä! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

 3. Kiitos <3 Itsekin tykkän tuosta kanervien ja lumen yhdistelmästä. Harmi vaan kun muuttui vesisateeksi mutta säälle ei voi minkään.

  Kiitos itsellesi, ihana tämä blogimaailma kun saa blogiystäviä tätä kautta. Toivottavasti siellä kaikki hyvin <3

  Ihanaa iltaa <3

 4. Kiitos <3 Täälläkään ei enää juuri ole lunta jäljellä. Harmaata ja märkää jälleen. Talvikelit olivat niin ihanat. Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.