Hyvää huomenta ♥
Tänä perjantaina ei ihan saatu herätä näin upeaan auringon nousuun kuten viime perjantaina. Mutta oma tunnelmansa näissä hämärissä aamuissakin on. 
Kynttilärenkaat on nyt ripustettu kasvihuoneeseen johon olin ne alunperin suunnitellutkin. Yksinkertaisen kaunis koriste sellaisenaan tai koristeltuna esimerkiksi kukilla tai havuilla. 
————
God morgon ♥
Idag fick vi inte vakna upp till en så här fin soluppgång som vi hade förra fredagen. Men visst är det ju sin egen stämning i dessa mörka morgnar också.
Nu har jag fått upp ljusringarna i växthuset dit jag hade tänkt dem. En enkel dekoration som sådan eller också pyntad med blommor eller gröna kvistar.

Pakkasaamuna valo oli niin kaunis tuolla kasvihuoneessa kun nousevan auringon keltainen valo siivilöityi kuurankukkaisten ikkunoiden läpi. Pientä jouluisempaa ilmettäkin sain jo sinne laitettua, mutta katsotaan sitä sitten toisella kertaa. Valkoiset callunat on osittain ruskettuneet joten ne on vielä vaihdettava havuihin ja oviin olen suunnitellut tekeväni havukranssit.
————
Ljuset var så vackert här inne denna kalla vintermorgon när solens strålar silades genom de rimfrostiga fönsterrutorna. Gjorde lite juligt här inne också, men det tittar vi mer på en annan gång. Den vita ljungen har blivit ganska brun och ska ännu bytas ut till granris och så har jag tänkt binda två kransar till dörrarna.

Se olisi jälleen siis perjantai ja meillä on tiedossa mukavaa ohjelmaa niin tälle illalle kuin huomisellekin. Tänään on siivottava ja pestävä muutamat ikkunat sisäpuolelta jotta saan ripustettua lisää tähtiä ikkunoihin viikonlopun aikana. 
Iloista viikonloppua!
————
Det är alltså igen fredag och vi har roligt program att se fram emot både ikväll och imorgon. Idag ska här städas och putsas lite fönster så jag får upp fler stjärnor under helgen. 
Trevlig helg!

4 Comments on “KYNTTILÄRENKAAT PAIKOILLAAN | LJUSRINGARNA PÅ PLATS

  1. Kauniit ovat 💖 tosi upean näköiset ja mikä hurmaava talvi aamu siellä takana kuvaus hetkellä ollut ❄💛

    Mukavaa perjantaita 💙

  2. Tykkään näistä kylla kovasti. Harmi vaan ettei ole enää lunta, mutta nautitaan kynttilöistä ja tunnelmavalosta sitäkin enemmän <3

    Ihanaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.