Ohjelmatäytteisen perjantain ja lauantain jälkeen täällä vietetään rauhallista kotipäivää. Perjantaina olimme katsomassa stand up:ia ja sai kyllä nauraa vedet silmissä ja vatsalihakset kipeänä. Eilen oli vuorostaan myös ihana päivä kun tapasin parhaan ystäväni. Tänä aamuna heräsin hymy huulilla kiitollisena ystävyydestä joka antaa niin paljon positiivista energiaa ♥
————
Efter en programfylld fredag och lördag har vi idag en lugn hemmadag. På fredagen var vi och tittade på stand up och fick skratta så tårarna rann och magmusklerna blev sjuka. Igår hade jag också en härlig dag då jag träffade min allra bästa vän. Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, tacksam över en vänskap som alltid ger så mycket positiv energi ♥

Itse tarvitsen vastapainoksi aina näitä rauhallisia kotipäiviä myöskin. Vaikka ohjelma olisi kuinka hauskaa ja antoisaa kaikin tavoin niin nautin siitä että välissä on aikaa vaan olemiseen, omien ajatuksien läpikäymiseen ja pieneen kotona puuhasteluun. Nautin hiljaisuudesta yhtä paljon kun sosiaalisissa hetkissä nautin puheensorinasta. 
————
Själv behöver jag dessa lugna hemmadagar som motvikt också. Hur trevligt och givande program det än är så njuter jag av att där emellan bara få vara, ha tid för egna tankar och smått hemmapyssel. Njuter lika mycket av tystnaden som jag vid sociala stunder njuter av prat och skratt.
Aamulla heräsimme yllättäen lumisateeseen ja jopa hetken aurinkokin näyttäytyi. Nyt on taas tasaisen harmaata. Kynttilät palaa ja tähdet loistavat ikkunoissa. Ruoka valmistuu uunissa ja sillä välin harjoitellaan englannin sana-kokeeseen tyttären kanssa. 
Ihanan tavallinen, mutta sitäkin turvallisempi ja rakkaampi, sunnuntai siis ♥
————
Till vår överraskning hade det snöat under natten och solen visade sig en liten stund till och med. Men nu är det grått igen. Ljusen är tända och i fönstren lyser stjärnorna. Maten är i ugnen och under tiden övar vi till engelska ordförhör tillsammans med dottern.
En härligt vanlig, men desto mer trygg och kär, söndag alltså ♥

2 Comments on “SUNNUNTAIN RAUHA | SÖNDAGENS LUGN

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.