Vesisateessa mennään kovaa vauhtia kohti joulua. Aivan uskomatonta että tällä viikolla on jo ensimmäinen adventti. Myönnän että oma joulumieleni on hävinnyt sitä mukaa kun lumet sulivat. Lumi ja joulu ne vaan jotenkin kuuluvat yhteen.
————
I regn går vi med fart mot jultider. Alldeles otroligt att vi redan har första advent den här veckan. Medger att min egen julkänsla har smält bort i samma takt med snön. Snö och jul, de hör ihop helt enkelt.

Tällä viikolla on kuitenkin tarkoitus tehdä vähän jouluisempaa ilmettä kotiin ja jos säät sallivat niin tuonne kasvihuoneeseen myös. Kauniina lumisena pakkaspäivänä en malttanut olla tekemättä sinne jo pientä jouluisempaa asetelmaa pöydälle. Tein sen puhtaasti sillä periaatteella mitä kotoa löytyi sillä hetkellä. 
Aluksi ajattelin ainoastaan laittaa havuja mutta kaipasin siihen jotain vähän väriä. Menin takaisin sisälle katsomaan mitä kaapeista löytyy. Punaisia omenia ei ollut mutta löysin pussillisen punasipulia, valkosipulia sekä jääkaapin alimmalta hyllyltä sinne unohtuneet ananaskirsikat. Eli hyvin helposti ja yksinkertaisesti mutta ennenkaikkea edullisesti.
————
Den här veckan ska jag i alla fall göra det litet mer juligt här hemma och också ute i växthuset om vädret tillåter. Kunde inte låta bli att göra ett litet jularrangemang på bordet en kall och vacker vinterdag. Använde mig endast av sådant som just då råkade finnas hemma.
Först tänkte jag mig enbart granris, men sen saknade jag lite färg ändå. Gick in för att kolla vad som fanns i skåpen. Röda äpplen hade vi inte, men en påse rödlök och vitlök hittade jag och i kylen låg en ask med kvarglömda ananaskörsbär. Alltså man kan pynta väldigt lätt och enkelt men framförallt även förmånligt.

 Tänään on varmasti pimein päivä tähän asti, juuri tyypillinen marraskuinen päivä jolloin ei tule valoisaa ollenkaan. Joten tarjoan vähän talvista auringonpaistetta kuvien muodossa. Toivottavasti saamme vielä ennen joulua lumen ja pakkasen takaisin.
Iloa uuteen viikkoon!
————
Idag har vi nog antagligen den mörkaste dagen för i höst, en sådan där typisk novemberdag då det inte alls blir ljust. Så jag bjuder på lite vintrigt solsken på bild istället. Hoppas vi ännu får snön och frosten tillbaks innan julen.
Ha en trevlig ny vecka!

4 Comments on “KOHTI ADVENTTIA | VI GÅR MOT ADVENT

  1. Todella kaunista! <3
    Ei näyttäisi näin ulkopuolisen silmin, että joulumieli olisi hävinnyt. Mä niin tykkään sun tyylistä ja kasvihuoneesta!

  2. Olet kyllä tehnyt todella näyttävän asetelman 🙂 <3 Ja kuinka mahtavasti olet käyttänyt hyväksi olemassa olevia aineita :-) Upean näköinen! :-)

    Hiukan täälläkin kärsi lumien meno joulu mieleen, mutta, josko sitä saataisiin takaisin 🙂 Toivossa ainakin hyvä elää 🙂 Oli niin ihanaa kun pienet hiutaleet leijaili pari viikkoa sitten… 🙂

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

  3. Kaunis kiitos Riina <3 Ihana kuulla että tykkäät 🙂 Kyllä se joulumieli vähän kärsi kun lumet lähti ja ulkona on +10 astetta, mutta eiköhän se joulumieli löydy kohta taas. Oikein mukavaa päivää sinulle <3

  4. Ihana kiitos sinulle <3 Toivon myös että kohta taas saisimme lunta ja pakkasta, se on vaan niin tunnelmallista ja puhtaan raikasta verrattuna tähän harmauteen. Oikein mukavaa päivää sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.