Tiistaita!
Niin väsyttää kun kello soi aamuisin. En ole mikään aamuvirkku vaikka kuinka haluaisin herätä pirteänä joka aamu. Huomaan että tämä pimeä aika väsyttää aika lailla ja yritän piristää sitä kaikin tavoin. Väriä ja vitamiineja hedelmistä, tunnelmaa kynttilöistä ja ulkonakin olisi hyvä käydä päivittäin vaikka siellä olisi kuinka harmaata ja väritöntä.
————
Tisdag!
Så otroligt trött då väckarklockan ringer om morgonen. Jag är inte alls morgonpigg hur gärna jag än skulle vilja skutta upp ur sängen pigg och glad alla morgnar. Den här mörka årstiden gör sitt och man känner sig verkligen trött nu. Försöker pigga upp allt jag kan med färg och vitaminer ifrån frukter, stämning med ljus och så borde jag komma ut en liten stund varje dag, hur trist och grått det än är där ute.

Onneksi on kynttilöitä ja muita tunnelmavaloja sillä ilman niitä tämä vuoden pimein aika olisi vieläkin väsyttävämpi. Ja jos ei olisi näin pimeää niin en osaisi arvostaa kevän ja kesän valoisuutta. En myöskään varmastikaan nauttisi yhtä paljon tästä rauhallisuudesta ja kotoilusta kynttilöiden loisteessa ilman tätä vuodenaikaa.
Mukavaa päivää!
————
Som tur finns det levande ljus och annan stämningsbelysning för utan dem skulle den här mörkaste årstiden vara ännu tröttsammare. Och skulle det inte vara så här mörkt skulle jag inte heller kunna uppskatta ljuset under våren och sommaren på samma sätt som jag gör nu. Och jag skulle inte heller njuta av lugnet och hemmamyset lika mycket utan den här årstiden.
Ha en bra dag!

2 Comments on “HYVÄÄ HUOMENTA | GOD MORGON

  1. Huomenta myös sinne! <3

    Ihan totta, tunnelmavaloja ilman ei kyllä pärjäisi tätä pimeää kautta. Iltaisinkin kun lenkkeilee, on aivan ihana katsoa kuinka ihmiset ovat kauniisti laittanut valoja! 🙂 Piristää kummasti 🙂
    Hedelmistä saa myös kovasti pirteyttä, tässäkin aamupalalla annos vitaminiinia odottaa 🙂

    Mukavaa päivää! <3

  2. Aivan totta, itsekin tykkään tosi paljon lenkkeilessä ihailla kauniita valoja ja tunnelmia. Illaksi kulhollinen hedelmiä, kynttilöitä ja tunnelmavaloja, sillä pärjää jo aika kivasti <3

    Ihanaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.