Jos viimeksi oltiin keittiössä aamutunnelmissa niin tänään olemme hieman hämärtyvissä iltatunnelmissa. Viikonloppu lähenee joten koti on siivottu ja melkein kaikissa ikkunoissa loistaa jokin jouluinen valo, tähti tai kynttelikkö. Muutamat amaryllikset koristavat kotia ja jos vielä huomenna kotiuttaisi muutaman hyasintin.
————
Om vi förra gången var i köket vid tidig morgonstund är vi idag i köket vid den skymmande kvällsstunden. Helgen närmar sig och hemmet är städat och i nästan alla fönster lyser någon sorts julbelysning, en stjärna eller ljusstake. Några amaryllisar pryder bordet och kanske jag ännu imorgon ska se efter en hyacinth också.

 Tuo Arabian kannu on ehdottomasti minun paras kirppariostos tähän mennessä. Toinen ehdoton suosikki näin kynttilöiden aikaan on tuo kaunis kynttelikkö. Harmi vaan ettei kynttilöistä saa sitä sellaista täydellistä kuvaa näin hämärässä valossa, mutta ehkä tunnelma kuitenkin jotenkuten välittyy.
————
Den där Arabia kannan är mitt absolut bästa loppisfynd hittills. En annan absolut favorit just nu i ljustider är den vackra ljusstaken. Synd bara att det är svårt att få den perfekta ljusbilden i sådan här skymning vi har nu, men kanske man kan ana stämningen genom bilden i alla fall.
 Torstai on meillä harrastuspäivä ja kauppapäivä. Itse jäin tällä kertaa kotiin ja nyt kun olen saanut ruokailun siivottua keittiöstä ajattelin sytyttää kaikki kynttilät ja vaan odottaa muita kotiin. 
Oikein tunnelmallista torstaita teillekin ♥
————
Torsdag innebär hobby- och matbutikskväll hos oss. Själv stannade jag hemma ikväll och nu när jag fått middagen undanstädad i köket ska jag tända alla ljus och vänta hem de andra i familjen.
Hoppas ni också har en riktigt mysig kväll ♥

4 Comments on “ILTAA KEITTIÖSTÄ | GOD KVÄLL FRÅN KÖKET

  1. Mahtavat torstai tunnelmat 💓 amaryllikset ihastuttavat enemmän ja enemmän vaikka ennen en ole niin pitänyt. Nyt on kuitenkin jo toinen menossa ❤ näyttää niin kauniilta sinullakin ❤

    Täälläkin on tänään siivottu ja huomena on jo ekstra vapaa joka on ihan luksusta vuorotyössä 🤗

    Mukavaa viikonlopun odotusta ❤

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.