Marraskuu jää mieleen ensilumesta ja poikkeuksellisen valoisana kuukautena ollakseen marraskuu. Pakkasta ja aurinkoisia päiviä. Kauniita kuurankukkia. Mahtuihan toki mukaan myös niitä tyypillisiä marraskuisia päiviä jolloin on pimeää ja tylsän harmaata. Mutta eihän marraskuu olisi marraskuu ilman niitä.
————
Kommer att minnas den här november månaden av den första snön och som en väldigt ljus månad för att vara november. Köld och soliga dagar. Vacker rimfrost. Med kom naturligtvis också de för november typiska mörka och gråa dagarna, men utan dem skulle november inte vara november.

Marraskuu ei ole ollut mikään suosikkikuukausi minulle mitenkään, mutta ajan kanssa olen huomannut pitäväni enemmän ja enemmän tästäkin kuukaudesta. Jopa niistä häämäristä päivistä. Niissä kun on se oma rauhallisuus josta olen kirjoittanut aikaisemminkin. En silti pistäisi pahakseni jos ensilumi aina sataisi marraskuun alussa ja jäisi maahan, niin kaunista se on.
————
November är ingen favorit månad för mig, men med tiden har jag börjat tycka om den mer och mer trots allt. Även om de mörka och gråa dagarna. Det är ett speciellt lugn i dem som jag skrivit om tidigare också. Skulle nog ändå inte ha något emot om den första snön alltid skulle komma i början av november för att stanna, det är så vackert med snö.
Nautitaan tästä tämän marraskuun viimeisestä päivästä. Huomenna saadaan kääntää sivu kalenterista vuoden tunnelmallisimpaan kuukauteen.
Mukavaa päivää!
————
Nu njuter vi av denna allra sista dag i november för i år. Imorgon får vi svänga bladet i kalendern till en av de mysigaste månaderna.
Ha en trevlig dag!

2 Comments on “KIITOS MARRASKUU | TACK NOVEMBER

  1. Kauniita talvisia kuvia marraskuulta ❄💙❄ ihanat talviset tunnelmat ❄

    Mukavaa marraskuun viimeistä ❤

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.