Vuoden tunnelmallisin kuukausi on täällä ♥  
Tuoksuja, valojen ja kynttilöiden tuiketta, musiikkia, rapisevaa lahjapaperia, salaisuuksia, toivomuksia, tunnelmallisia juhlahetkiä ja yhdessäoloa. 
————
Årets mysigaste månad är här ♥
Dofter, glans av ljus, musik, pappersprassel, hemligheter, önskningar, stämningsfulla festligheter och samvaro.

Blogi elää arkemme mukaan joten luonnollisesti joulukuu tulee olemaan hyvin joulupainoitteinen myös täällä blogin puolella. Pääsette mukaan seuraamaan miten kotimme puetaan jouluun ja miten joulu askel kerrallaan meillä syntyy. Viime vuonna tein pienen juttusarjan meidän perheen tärkeimmistä jouluperinteistä. Mietin jos olisin tänäkin vuonna keksinyt jonkun vähän spesiaalin juttusarjan tai joulukalenterin, mutta päädyin sittenkin siihen että postaukset saavat syntyä omalla painollaan sen hetken inspiraation ja tunnelman mukaan nyt joulukuussakin, kuten muulloinkin.
————
Bloggen lever enligt vår vardag så det kommer att bli en hel del jul också här på bloggen framöver. Ni får följa med hur vårt hem pyntas inför årets största höjdpunkt och hur julen stegvis tar form här hos oss. Förra året hade jag en liten serie om våra viktigaste jultraditioner. Funderade om jag skulle ha haft något litet speciellt i år också, men beslöt att blogginläggen får komma enligt den stundens inspiration och stämning även nu i december, så som alltid. 

Joulu on perinteiden aikaa joten niitäkin varmasti mahtuu mukaan tänäkin vuonna. Luvassa olisi myös muutamia helppoja askarteluohjeita, joista ensimmäinen tulee jo huomenna. Leivontaa, sisustamista, kukkia ja aivan varmasti myös niitä ihan tavallisiakin juttuja. Tällaista ajattelin siis tarjota teille kun mennään kohti joulua, toivottavasti haluatte olla mukana 🙂

Tunnelmallista joulukuuta!

————

Julen är en tid för traditioner och det kommer säkert lite av dem också i år. Så har jag tänkt några enkla och lätta pysseltips, varav det första kommer imorgon. Bakning, inredning, blommor och så alldeles vanliga vardagliga saker. Det är vad jag tänkte bjuda på fram till jul, hoppas ni vill följa med 🙂

Önskar en stämningsfull december!

4 Comments on “TERVETULOA JOULUKUU ♥ | VÄLKOMMEN DECEMBER ♥

 1. Miten upea tunnelma teillä siellä! <3
  Odotan jo kovasti joulukuun postauksiasi, kuvasi ovat niin upeita! <3 Niitä jää katselemaan ains pitkäksi aikaa. :)

  Suloista alkanutta joulukuuta sinullekin!

  T: Emppu / Iloa ja Unelmaa

 2. Halutaan ilman muuta olla mukana kauniissa tunnelmissa! <3 Täällä seurataan! :-)

  Tuo on kyllä ihana jouluinen maa teillä! <3 Ihana tunnelma kaikkinensa! <3 Oi! <3

  Ihanaa joulukuuta! <3

 3. Kaunis kiitos <3 Ihana kuulla ja kiitos kauniista sanoistasi kuvistani. Tuollainen palaute inspiroi valtavasti jatkamaan tätä bloggailua <3

  Mukavaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.