Tänään olemme heränneet ajoissa, toisin kuin viime sunnuntaina. Kaksi kynttilää on sytytetty. Pikkupakkanen ulkona ja nouseva aurinko värjää taivaan lämpimän oranssiksi. 
————
Idag har vi vaknat i god tid, till skillnad från förra söndagen. Två ljus är tända. Ute är det litet frost och den stigande solen färgar himlen vackert orange.

Kukka-asetelmat kuuluvat jouluun ja viime viikonloppuna tein tämän vuoden ensimmäisen sellaisen. Sopivaa astiaa ei meinannut millään löytyä kaapeista joten lopulta valitsin korin. Korin pohjalle muovia ja sitten sai mielikuvitus juosta vapaasti. Aika perinteinen siitä tuli sillä pidän sellaisista eniten.  Käytin mitä kotona oli, kanelista ja tähtianiksesta tulee ihana tuosu. Mukaan pääsi myös syksyllä kuivatut omenat. Näissä parasta on kun voi käyttää melkein mitä vaan
————
Blomuppsättningar hör till julen och förra helgen gjorde jag min första för i år. Tänkte inte hitta någon passande kruka eller skål så det fick bli en korg. Först lite plast på botten av korgen och sen fick fantasin flöda fritt. Det blev en ganska traditionell version eftersom jag tycker om dem bäst. Tog vad som fanns hemma, kanel och stjärnanis doftar så gott. Och så fick det blir några äppelringar som jag torkat på hösten. Det roligaste är då man kan använda sig av nästan vad som helst.

Eilinen päivä meni pitkälti kaupungilla kun piti käydä ostoksilla sillä aikaa kun tytär oli ystävänsä kanssa elokuvissa. Tänään olisi ainakin yritettävä saada kuvat joulukortteihin otettua (miten sekin aina jää ihan viime tippaan). Muuten toivon tästä päivästä rauhallista ja kaikin tavoin aurinkoista.

Mukavaa toista adventtisunnuntaita ♥

————

Nästan hela gårdagen gick till att vara i stan då dottern var på bio med sin kompis, så idag ser jag fram emot en lugn hemmadag. Ska försöka fota bilder till julkorten i alla fall (hur blir det också alltid till sista minuten). För övrigt önskar jag en lugn och på alla sätt solig söndag.

Trevlig andra advent ♥

4 Comments on “TOINEN ADVENTTI | ANDRA ADVENT

  1. Tuo asetelma on aivan upea ❤ ihastelin ja ihastelin, mieletön ❤ osaat tehdä tosi kauniita ❄💙❄

    Mukavaa 2. Adventtia! 🎄

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.