Niin se oli tänään jälleen paluu arkeen eilisen juhlapäivän jälkeen. Mukavasti tuo tiistainen vapaa katkaisi viikon ja kohta on taas jo perjantai. Silti juuri nyt tuntuu että aika saisi juosta pikkuisen hitaammin jotta ehtisi nauttimaan tästä vuoden tunnelmallisimmasta ajasta ja ehtisi tekemään kaikki valmistelut rauhassa tunnelmoiden.
————
Så var vi igen tillbaks i vardagen efter gårdagens festligheter. Visst var det roligt med en liten ledig dag så där på en tisdag. Veckan känns nu väldigt kort och snart har vi ju fredagen här igen. Just nu känns det ändå som att tiden skulle få rusa fram litet långsammare så man hinner njuta av den här mysigaste årstiden och få göra alla förberedelser i långsam takt.

Makuuhuoneeseen on tullut jouluinen ilme tähden ja tuoksukynttilän muodossa. Harvemmin tulee poltettua tuoksukynttilöitä mutta tämä kynttilä tuoksuu ihanalle, juuri sopivan miedosti. Ja tuo teksti kynttilässä on mitä sopivin juuri makuuhuoneeseen. Hyvin se talvinen ja jouluinen ilmekin sopii yhteen tuon kesäisen tapetin kanssa.

Nyt iltatoimien pariin, mukavaa illan jatkoa.

————

Lite jul har flyttat in också i sovrummet, inget mer än en vit stjärna och ett doftljus. Sällan jag har doftljus hemma men det här doftar riktigt gott, så där diskret och inte alltför starkt. Och texten på ljuset passar ju perfekt just i sovrummet. Riktigt bra passar vinter och lite juligt ihop med den somriga tapeten.

Nu är det dags att ta tag i kvällssysslorna här, hoppas ni har en skön fortsättning på kvällen.

2 Comments on “TUOKSUKYNTTILÄ | DOFTLJUS

  1. Ihania tunnelmallisia kuvia! <3 Nuo kynttilät ovat aivan ihania, täältäkin löytyy viime joululta niitä :-) Tosin toisessa oli liian voimakas tuoksu, ja se odottelee että ulkona voisi polttaa loppuun niin saisi sitten tuikkukipoksi :-)

    Mukavaa iltaa! <3

  2. Kiitos <3 Itse vasta nyt uskaltauduin ostamaan kun en tuoksukynttilöitä juuri käytä. Nämä on vaan niin kauniit :) Tämä oli ainakin omaan nenään sopivan mieto. Mielestäni se muistutti vähän TineK kalenterikynttilän tuoksua jota minulla oli muutama vuosi sitten.

    Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.