Heippa näin perjantai-iltana!
Täällä on vietetty kotipäivää flunssaisen tyttären kanssa, valitti kovasti kurkkukipua aamulla ja onkin ollut koko päivän ihan väsynyt. Nyt kuulostaa kovin jo nuhaiseltakin. Toivottavasti paranisi pian sillä ensi viikolla on niin paljon mukavaa ohjelmaa tiedossa, niin Lucia-neitona olemista kuin vähän muutakin jouluun liittyvää.
————
Hej så här på fredagskvällen!
Här har vi haft en hemmadag med dottern som är förkyld. Klagade på halsont på morgonen och har hela dagen varit trött. Nu börjar det låta väldigt snuvigt också. Hoppas hon kryar på sig snart igen eftersom nästa vecka är fullbokad med roliga program, allt från att vara Lucia till lite annat juligt.

Perjantai-iltaan kuuluu sauna ja sohva. Taidan kaivaa muutamat jouluiset lehdet tuolta lehtipinosta ja lämmittää lasillisen glögiä. Ihan liian nopeasti menee nämä viikot ja jouluaaton aattoon on enää kaksi viikkoa. Jopa piparkakut on meillä vielä leipomatta, toivottavasti viikonloppuna saisimme ne tehtyä. Tilaamani joulukortitkin seikkailevat edelleen jossain matkalla ja kohta ne pitäisi jo olla postissa joulumerkin kanssa. Mitään joulustressiä en kuitenkaan yleensä ota näistä jouluasioista sillä se on aivan turhaa, ehtii sen minkä ehtii ja joulu tulee joka tapauksessa. Enemmänkin haluan keskittyä nauttimaan tunnelmasta.

Nauttikaa illasta ♥

————

Till fredag kvällen hör bastu och soffan. Tror jag ska ta fram några jultidningar ifrån tidningshögen och värma lite glögg. Tiden går alldeles för fort nu, tänk att om två veckor är det redan dagen för dopparedagen. Och vi har inte ens ännu bakat pepparkakorna, hoppas vi skulle få det gjort under helgen. Julkorten som jag beställde dom är någonstans på vägen dom också och snart ska dom vara postade med julfrimärket. Men någon stress över dessa julsaker brukar jag inte ta för det är alldeles onödigt, man hinner det man hinner och julen kommer ändå. Hellre vill jag fokusera på att njuta av stämningen.

Njut av kvällen ♥

2 Comments on “PERJANTAI | FREDAG

  1. Ihanat tunnelmat perjantai illasta, mahtavat kuvat ❤ jouluinen viikonloppu edessä 🎄

    Mukavaa viikonloppua ❄❤❄

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.