Kaunista kolmatta adventtisunnuntaita ♥
Lapsena parasta oli aina kun pääsi sytyttämään kolmannen ja neljännen adventtikynttilän sillä silloin tiesi joulun olevan jo todella lähellä. Lapsen silmissä joulukuu on varmasti yksi pisimmistä kuukausista kun se taas aikuisen mielestä varmasti on se kuukausi joka vilahtaa aivan liian nopeasti. En ainakaan itse koskaan lapsena voinut ymmärtää miksi aikuiset valittivat ajan menevän niin nopeasti näin joulun alla, nyt tosin ymmärrän.
————
En vacker tredje söndag i advent önskar jag er ♥
Som barn var det bästa då man fick tända tredje och fjärde adventsljuset för då visste man att julen verkligen är nära nu. I ett barns ögon är nog december antagligen årets längsta månad medan det för en vuxen är den månaden som går alldeles för fort. Minns att jag nog aldrig riktigt kunde förstå hur alla vuxna alltid klagade på att tiden gick alldeles för fort så här vid jul, men nu förstår jag.

Tänään olemme jatkaneet piparkakkutalojen parissa ja ehkä niistä tulee kuvia jo huomenna kuten toivottu on. Lahjatoivelistaa on raapustettu ja me aikuiset ehdittiin pikaisesti kaupunkiin hieman joulupukin asioille. Nyt vielä niitä perus kotitöitä kuten pyykkihuoltoa ja sitten kohti uutta viikkoa, erittäin ohjelmatäyteistä sellaista.

Rauhallista iltaa!

————

Idag har vi fortsatt med pepparkakshusen och kanske det kommer bilder på dem redan imorgon eftersom det önskats sådana. Den här söndagen har fyllts av önskelistor och vi vuxna hann med en snabb visit in till stan för att uträtta lite julgubbsjobb. Nu blir det ännu de vanliga sysslorna som att vika tvätt och sedan går vi en ny vecka tillmötes, en väldigt fullspäckad sådan.

Skön kväll!

4 Comments on “KOLMAS ADVENTTI | TREDJE ADVENT

  1. Ihan totta, lapsena kuukausi tuntui niin pitkältä ja tuntui että joulu ei tule koskaan 😁 kyllä nyt on aivan toisin, olisi mukava fiilistellä mutta aika kuluu nopeaa vaan ❤

    Ihana asetelma, näyttävä ja tyylikäs, olet kyllä mahtavan taitava 😍

  2. Kiitos <3 Tämä on ulkona ja täysin jäätynyt, aika kauniisti kukat jäätyvät pakkasessa eli hyvin voi käyttää vähän jo ylikukkineita kukkia sellaiseen. Iloa viikkoon <3

  3. Kyllä, tuntuu ihan uskomattomalta että on alle kaksi viikkoa jouluun.
    Kiitos, aivan jäässä nämä kukat kun tuo on ulkona, mutta aika kauniita ne ovat jäisenäkin. Mukavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.