No niin, nyt tulee muutamat kuvat viikonlopun piparkakkutalkoista. Piparkakkujen leipominen kuuluu ehdottomasti jouluun, vaikka niitä ei paljon syödä niin silti ne vaan kuuluu jouluun. Ja ne leivotaan tietty aina sillä samalla lapsuuden reseptillä. Nyt kun tytär on jo iso niin minun ei kauheasti tarvitse osallistua itse kaulimiseen ja leipomiseen. 
————
Så där, nu blir det några bilder från helgens pepparkaksbak. Att baka pepparkakor hör definitivt till julen, även om vi inte äter så mycket av dem, men de hör till julen. Och självklart bakas dom alltid enligt samma recpept. Nu då dottern redan är så stor så behöver jag själv inte delta värst mycket i att kavla och baka.

Tänä vuonna teimme myös tuollaiset pienet ja helpot piparkakkutalot. Niistä tuli oikein suloiset, varsinkin tuo tyttären muhkeasti sokerikristyyrillä koristama. Tämä on mukavaa puuhaa johon osallistuu koko perhe. Jokaisella on oma vastuualueensa, minä leikkasin ja paistoin osat, mies liimaa ne kuumalla sokerilla yhteen ja tytär koristelee.
————
Det här året blev det några små och enkla pepparkakshus också. Dom blev så söta, speciellt det som dottern dekorerade med mycket kristyr och fina spritsade kristyrgranar. I det här deltar hela familjen och var och en har sitt eget ansvarsområde, jag skär ut och gräddar delarna, mannen limmar ihop dem med hett socker och dottern dekorerar.

Nyt lasipurkki on täynnä piparkakkuja ja pienet talot saivat paikan kaapin päältä josta ne levittävät joulun tuoksua keittiöön.

Nyt etsimään valkoisia sukkahousuja ja aluspaitoja huomisiin Lucia-juhliin.

Ihanaa illan jatkoa!

————

Nu är glasburken fylld med pepparkakor och de små husen fick ta plats uppe på köksskåpet därifrån de sprider juldoft i hela köket.

Nu ska här letas fram vita strumpbyxor och underskjortor till morgondagens Lucia-fest.

Skön fortsättning på kvällen!

4 Comments on “PIPARKAKKUJA | PEPPARKAKOR

  1. Så söta o fina pepparkakshus 💕. Här hör också pepparkaksbaket och pepparkakshusbygget julen till. Ett muminhus har vi gjort men ännu skall ett traditionellt hus byggas. Ha en fin luciadag imorgon💕❄️✨. Hälsa alla! Malin

  2. Aivan suloiset piparitalot! <3 Näyttää niin ihanalle! :-) Ihana yhteinen perinne teillä, nuo ovat tärkeitä! :-) <3

    Kaunista päivää! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.