Onneksi on perjantai sillä olen kyllä nyt niin väsynyt. Eilinen kuvauspäivä taisi väsyttää hieman kaikessa ihanuudessaan. Vaikka itse kuvaan paljon niin harvoin sitä lehtiä lukiessaan ja kuvia katsoessaan ymmärtää mikä valtava työmäärä kuvien ja lehtijuttujen takana on. Suurimman työn eilen teki tietysti ammattivalokuvaaja sekä sisustustoimittaja, kiitos tälle ammattikunnalle joka jakaa meille muille valtavan määrän inspiraatiota joka kuukausi ihanien lehtijuttujen muodossa.
————
Som tur är det fredag för nu är jag så otroligt trött. Antagligen gårdagens fotografering som gjorde mig så trött även om det var en trevlig dag. Trots att jag fotar mycket själv så blir det sällan tänkt på på hur mycket jobb det faktiskt är bakom en bild och ett tidningsreportage när man läser tidingar eller tittar på vackra bilder. Största jobbet igår gjorde naturligtvis yrkesfotografen och inredningsredaktören, ett stort tack till dessa yrkeskunniga som varje månad ger oss så mycket fin inspiration i alla tidningar.

Varmasti se on pieni jännitys ja kuvauspäivään valmistautuminen joka tänään tuntuu pienenä väsymyksenä 🙂 Ja tänään jotenkin myös konkretisoitui se miten lähellä joulu ihan oikeasti jo on. Tähän asti olen ollut niin fokusoitunut tuohon kuvauspäivään etten oikein ole muulta osin pahemmin joulua sillä lailla ajatellutkaan. Nyt olen tänään tehnyt muutamat viime hetken nettishoppailut, ihan parasta kun voi omalta sohvalta hoitaa lahjaostokset sillä kauppojen tungokset ei juuri nyt pahemmin houkuta. Huomenna joutuu kyllä silti jalkautumaan muutamaan kivijalkamyymäläänkin sillä olen nyt päättänyt että viikonlopun aikana haluan saada niin paljon kuin mahdollista pois tehtävälistalta jotta ensi viikolla voi enemmän keskittyä tunnelmoimiseen.
————
Troligen den lilla spänningen och det förberedande jobbet för gårdagen som tröttat ut mig en aning 🙂 Idag förstod jag också konkret hur nära julen verkligen är nu. Härtills har jag fokuserat mig på fotograferingsdagen så mycket att all annan jul blivit litet i skymundan. Idag har jag klickat hem några sista minuten julklappar på nätet, väldigt behändigt att sitta i soffan och klicka hem saker istället för att trängas i butikerna. Men imorgon blir det nog en tur till några fysiska butiker också eftersom jag nu har bestämt att under helgen skall det mesta fixas klart så vi får koncentrera oss mer på att njuta nästa vecka.

Yhden kultaisen mistelioksan olen sentään saanut ripustettua olkkarin ja eteisen välille. Instagramin puolella olen nähnyt että monella on jo joulukuusi sisällä ja vähän mietin jos meillekin sen voisi tuoda viikonlopun aikana. Täytyy katsoa miten ehditään sillä sunnuntaina on tyttären tanssiesitys joten se päivä menee pitkälti siinä.
Mutta nyt perjantai-iltaan, ei mitään muuta kuin lepäilyä ja aikainen nukkumaanmeno.
Mukavaa iltaa ♥
————
En liten mistel i guld har jag fått upp i alla fall. Har på Instagram sett att många har tagit in julgranen redan, kanske vi också kunde ta vår i helgen. Vi får se vad vi hinner med för på söndagen är det dotterns dansuppvisning också.
Nu fredag kväll, inget annat än att bara mysa och tidig läggdags.
Trevlig kväll ♥

2 Comments on “VÄSYNYT PERJANTAI | EN TRÖTT FREDAG

  1. Oi kuinka tunnelmallisia kuvia! 🙂 <3 Ihana joulun odotuksen tunnelma, tätä aikaa voisi vaan pidentää jotta saisi nauttia enemmän :-)

    Täällä hoidettiin tontun asioita tänään, ja kyllä ihmisiä oli p a l j o n! Koetan itse myös saada nyt vapaillani kaikki hoidettua 🙂

    Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

  2. Kaunis kiitos sinulle <3 Täälläkin saimme eilen suurimmat tonttujutut hoidettua pois alta ja muutenkin ne suurimmat jutut alkavat olla mallillaan.

    Tunnelmallista alkavaa jouluviikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.